AKTUELNO

Šok!

U nastavku emisije "Pitanje novinara" koju vodi voditeljka Dušica Jakovljević. Novinar Darko Tanasijević je pitanje postavio Anđeli Đuričić. Na to pitanje se nadovezao i Filip Car koji je komentarisao Dalilu Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

A ja doživljavam sa njene strane provokacije, dobacivanja. Kada se direktno Ani obraća i pominje neke stvari i dobacuje neke stvari. Zanimljivo je kada bivšem partneru ne bi oprostila prevaru, meni bih. Kako sam ja onda loš u svakom odnosu. Ona je sama rekla da sam joj ja prišao kada je bila najgore. Kako se ja osećam kada sam ja najgore i neko neće razgovarati sa mnom - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si se okrenuo ka Ani i svaka čast - dodao je Darko.
Samo jedan ispravak, da ja kontakt nakon žurka je bio poslednji. Ja posle toga sa Anom nisam imao intimni dodir, zagrljaj jer smatram da sebi i drugima donosim drugačiji odnos. Ovaj put ću biti mudar ali jesam pogrešio jer sam stavio Anu u tu poziciju. Evo ja neću ni to dozvoliti, da uđem sa njom u vezu ili tako nešto. Smatram da nisam spreman za vezu, niti sam upoznao Anu da bih bio sa njom. Više su mene žene birale, ne ja njih. Ja ću da se osmakrem od svih, pa neka ti ljudi idu napred i neka rade ono što ih čini srećnim. Sebi i Anu dovodim u veliki problem a trebam biti vodilja nekom a ne problem - dodaje Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, Anu ne napadaju samo zbog tebe. Nju svi osuđuju što je sa tobom a gleda Mateju - rekao je Darko.
Za mene je to smešno, iskreno ti kažem. Ja ne mogu da zameram nekome sa kim nisam u vezi. Evo zbog tih svih događaja, ja smatram da je moj i Anin odnos greška! Ja ne mislim da se ogradim od nje, da se nešto neće desiti, ali za sada, dok ja nisam siguran i spreman. Ja kada budem bio spreman za odnos i za vezu, da znam da je to to, tada mogu doneti neku odluku.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.