AKTUELNO

Totalno ih je razočarao!

Marko Đedović se vratio do Sandre Rešić, pa sa njom nastavio razgovor o Dejanu Dragojeviću. Ovo dvoje zadrugara su šokirani ponašanjem svog bivšeg prijatelja, za koga su zaključili da je loš čovek.

Foto: TV Pink Printscreen

Čim je video da nema klip, odmah... Kao on brani Mimu - pričao je Đedović.
Kao isprovocirala ga je komentarom (Dalila)... Jao... Zabolela me je glava dok je pričao sa Mensurom, vratilo mi se kao film sve što se desilo - nadovezala se Sandra.
Pri tom, Mensur nije ništa rekao... Vidi, ližiš se sa Carem. Kako ti je nestala tolika bol? 17 dana nakon lupanja čaše u glavu ti si ušao u novu vezu... Daj, druže. Opsednut je rijalitijem, gleda kako će šta da ispadne... Boli me k*rac da mu pričam bilo šta, nije mi hvala rekao ni za ono prošlo. Prevario je široke narodne mase, mi mu dali vetar u leđa, kad bude izašao živeće kao i pre, od fanova. A taj narod koji šalje pare je još luđi - govorio je Marko.
Što je najgore od svega, imala sam u glavi da je to tako... Još sam se pitala, gledala u nekim momentima - nastavila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja čak mislim da on nju (Dalilu) ne voli. Jesi primetio da ima onaj Tarin sindom uvlačenja. On je samo opsednut tim načinom života - dodala je Rešićeva.
Voli je kao staratelja, ne kao ženu - nadovezao se Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

A on nema trunku srama što se tako ponašao prema porodici, još traži stvari - pričao je Marko.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.