AKTUELNO

Karambol!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Jovani Tomić Matoroj, kako bi se komentarisala sukob Ane Jovanović i Dalile Dragojević, koji je nastavio zbog Filipa Cara.

Meni ovo izgleda, kao da gledaš i razmišljaš kako bi odgovrio na ovo. Svako treba da radi šta misli i oseća, ali se slažem da ljudi imaju osećam da pakuju, a ne ono što zaista misle. Istepiš osudu i pitanja, a mi sad treba da se sažalimo, to je momenat rijalitija.
U izolaciji kaže Marijani "Ako se Marko vrati Viktoriji, ti si ponižena, isto će biti u situaciji Filipa, mene i Dalile... Ona je sebe ponizila, a ja sam tu neko ko je jadan". Vidiš kako ona razmišlja! Ona će biti jadna, a ja neću imati katrakter i obraz. Ti ne možeš sa mnom da se porediš. Sedam muškaraca si promenila za dva meseca, za ovog si htela da se udaš, sa ovim si se ljubila u gledala ga preko Filipa - pričala je Dalila.
Sličan se slično raduje - dodala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa sad si rekla - nastavila je ona.
Mislim da je velika razlika kako sad odgovaraš, a kako sam sinoć - rekla je Jovanovićeva.
Je l' si tražila od jedne devojek da se muva sa Anđelom da bi lakše raskinula? - pitala je Dalila.
Da - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana je rekla kako joj ne bi smetalo da Tara i ja budemo zajedno, a pre togsa je molila Taru da razgovaramo i da nas dvoje budmeo zajendo. Što bi Tara pričala sa mnom? Samo da kažem kad već znate jednu priču, da znate još - ubacio se Anđelo.
Molila si je da se smuva sa njim, da bi ti bila jadna. Ja sam bila tu i čula sam - ubacila se Spasojevićeva.
Ja mogu biti tvoja žrtva, ti moja, ali ona naša ne može nikako - rekla je Dalila Caru.
Meni ne možeš da mlataraš, možeš gde si navikla - odbrusila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Isto tako je Tara meni rekla da pričamo, kad već pričamo da me neko nije hteo. Rekla mi je da Ana ne može da izdrži i da Ana hoće da ima se*s sa mnom - otkrio je Ranković.
Da, pričala sam - potvrdila je Ana.
Ja kad sam rekao ajde, ti si rekla da nećeš jer si obećala braći. Toliko o tome da će meni neko da nabacuje Viki i Taru - dodao je Anđelo.
O svemu sam pričala sa Tarom, jeste pričala sam sa Tarom o se*su. Ja sam pričala, Tara mi je rekla da ne prekidam, a kad se završio odnos pričale smo da li bi meni smetalo da ona bude sa Anđelom - dodala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.