AKTUELNO

Sve mu rekla!

Voditelj Darko Tanasijević je u toku emisije "Pretres nedelje" pokrenuo temu o odnosu koji je uzdrmao čitav region. Naime, nakon kraha prijateljstva Sandre Rešić i Dejana Dragojević oni su konačno stavili sve karte na sto i progovorili o svemu. Reč je dobila Anđela Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi smeo da joj kažeš da je kadruša. Katastrofa, ti si njih smatrao malom porodicom, ti si se i od svoje porodice odvojio kada si počeo vezu sa Dalilom i kažeš da je ona kriva za to, ali nije, ti si kriv... Sandra je podnela veliku žrtvu ovde u ovom odnosu. Videćemo ko je kadruša. Mislim da je Sandra zasluženo na ovom mestu - rekla je Anđela.
Ja bih zamolio ljude da ne komentarišu moju porodicu i moje odnose. Vi ste izvukli iz konteksta kadruša, ja sam to rekao kao definicija, a vi kažite kako hoćete. Moje izlaganje je sadržalo nešto gde su ljudi rekli, ali to je njihom izbor. Nemojte da poistovećujete neke stvari - pričao je Dejan.
Ja svojim prijateljima zameram neke stvari, ti si se odvojio od Sandre, Đedovića i Frana, a ona je tu bila za tebe uvek - drala se Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvini, samo da te pitam, šta si ti trpeo od mene - pitala je Sandra.
Rekao sam, nešto mi smeta, pristustvo. Da li ćete me osuditi zbog toga? - pričao je Dejan.
Ovo je najveća zaljubljenost u kući, koga da navedem, ne zato što sam dobra sa njom ili njom. Samo se radi o ovome, Kada nisi bio srećan, ona je bila tu za tebe, tešila te i tako dalje, na sve načine je pokušala da ti pomogne. Da nije bilo njih ti sam znaš da ne bi bio čitav. Kada je tvoja majka došla Sandri je rekla da je anđelo. Kada si bio srećan odgovaralo ti da budeš sa njima, a sada kada si našao devojku nije u redu da ona pati, vidi se da ona pati, a ti kažeš da je tu bila zbog kadra. Zbog toga si loš čovek - pričala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.