AKTUELNO

Raznežila sve!

U toku je emisija "Pretres nedelje", voditelj Darko Tanasijević je pokrenuo temu o anketi u kojoj su zadrugari birali osobu u kojoj vide najviše sigurnosti. Voditelj im je saopštio da se na drugom mestu nalazi Marko Đedović, pa reč dao Sandri Rešić:

Foto: TV Pink Printscreen

I prošle godine je, dugo smo zajedno. On je moje utočište. On neće da te zagrli ni za dva života, sve što on kaže meni stvara sigurnost. Uvek mi kaže sve najgore i kada me prođe sve ono što se u tom momentu desilo ali shvatim da je u pravu za sve. On je bio tu kada niko nije. Pričao je sa mnom satima kada niko nije... On je uvek tu da me podseti ko sam i šta sam. Kada sam ga i gledala u trojci i sve, mislila sam da je loš čovek i da je sebičan i dođem ovde u četvorku i vidim da voli da deli i da priča sa nekim satima, njega ne mrzi. Redak je čovek koji ima strpljenja... Majka mi je uvek govorila da uz sebe treba da imam prijatelje koji su jaki. On će uvek biti moj oslonac - rekla je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da kažem da sam imao svađe sa njim u trojci, a posle dogovarali izlazak u kafanu. Onaj ko njega shvata, bolje, on je ušao da se sprda sa ljudima. Ne postoji ni jedna stvar da si mu tražio, a da ti nije dao. Ja sam loše postupao prema njemu i nisam bio u pravu - pričao je Janjuš.
Marko ima crtu koju imaju moji prijatelji, on ti lupi šamar realnosti. On je glas razuma, iskrenost i realnost. On je meni tu godinama. Da je mi sigurnost i mogu da se oslonim na njega. Drago mi je što je na toj listi - rekla je Matora.
Upoznao sam ga pred "Zadrugu 4", bili smo i u Vertigu, skapirali smo se. Tada sam mu rekao da ulazim da se zezam i od života sam napravio šou, on se našao meni u svakom trenutku. On je neko ko je tu kada sam nervozan i sve. Ja na njega stvarno mogu da se oslonim - pričao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa njim sam imala i konflikte i rasprave i svašta. Desilo se svašta tu, međutim ljudi koji su mu dragi ime da ih posavetuju. Ja sam mnogo emotivna, vaga/riba sam u horoskopu i ja pričam i dam mu savete i posle mi bude teško... - pričala je Miljana Kulić.

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.