AKTUELNO

Otvorila dušu!

Ove nedelje, naredni gost u Šiša baru, kod voditelja Darka Tanasijevića bila je Jovana Tomić Matora koja je prokomentarisala sukob sa Mensurom Ajdarpašićem i Milicom Veselinović. Zatim je govorila o Dalili Dragojević i Filipu Caru.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovi dani su tebi prilično tenzični, ušla si u raspravu sa Mensurom, da li si namerno želela da isprovociraš Mensura ili je on to shavtio da ti želiš da ga isprovociraš? - upitao je Darko.
Ja sam neko ko u raspravi ne provocira roditelje, pogotovo pokojne. Ja nisam neko ko bi udario na to, kad znam da ja ne mogu da izdržim to. Onda ja isto mogu da kažem da je on rekao da sam ja nezadovljna doboko u sebi jer sam imala tragediju. Ja sam samo pričala ono što je Mensur pričao Milici. Jesam mu samo rekla to za internet. Neka svi guglaju o meni, ja mogu da podnesem sve, ajde da guglamo tebe i tvoje. Ja nikada nisam pričala o porodici a porodica mi je za diku i za ponos. Onda neko dođe meni i govori mi nešto. Prvo priča o drugim zadrugarima, pa priča o sebi pa nešto treće. Ja sam samo komentarsila šta je na klipu. Dejanu ćuti kao zaliven. Ja hoću da tražim zadatak od drveta. Ja se klinaca ne plašim, to ti je to lažno poštovanje. Ja više ne ćutim. Kaže meni lik, kako su mu dali trideset hiljada eura, a sada je ušao da zaradi pare. Svi znamo šta mladi rade napolju, a onda dođe u zadrugu i kao svi fini. Ja kada bih se plašila tih go*vana nosila bih vodokotlić na leđima. Ja mala, kepava Matora, i on mene da se plaši kako će on reći bratu - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako će Dalila preživeti odnos Cara i Ane? - upitao je Darko.
Toliko mi je drago koliko se bori u ovoj situaciji. Dalila je neko ko je zbog Cara radio sve i svašta. Videla sam da se promenio, to je to toliko palo u vodu, da se meni sve zgadilo! On ne može i ne želi da se promeni. On sa Dlailom ima to ludilo, njih veže strast ogromna. Ali da je to ljubav, nije. Dalila se raspada sada. Ja sam rekla Dalili da, sada kada bi se desilo pomirenje, ako je to njena sreća, onda u redu. Ali neko ko joj je tolike psovke rekao... Ja sam ponosna na nju što opet nije lomila stakla i neke stvari. Za Anu sam rekla da ga pusti. Filip nije svesatn šta radi. Jedino mu ej stalno do Dalile, ne može emocija da mu prođe baš tako. Martina je tako malo zlo, ona mu puni glavu. Ne znam šta Car radi sada, mislim da je totalno pogubljen. Car je stavrno zaljubljen u nju, to je ta ludačka zaljubljenost. On hoće onmah da se pomeri posle svađe. On je lud, voli takve veze, mislim da se nikada neće smiriti. Mogla sam da napravim sr*nje da reagujem kada je polio Dalilu domestosom. Ne mogu da gledam to, ne mogu da budem pripbrana. Ja tu devojku starno volim, crkla bih za nju - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Kratko da prokomentarišemo ovo što se sinoć desilo sa Dejanom? - upitao je Darko.
Bio je muk u kući,tako odgovaranje. Vratio mi se Dejan sa početka, užaš. Marko ne može da se poredi sa Rešićkom. Rešićka je prijatelj do koske, do srži. U ovim situacijama se jedva suzdržava da ne uđe u depresije. Ona se naljuti kada joj ja ne kažem tri dana dobro jutro. Kad sam joj ja pričala za sve što vidim. Ako si rekao da ti je porodica, onda ne dozvoliš da se tako završi. Dejan nije neki prijatelj, nije lojalan, nije odan - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.