AKTUELNO

Neočekivano!

U toku su pitanja Novinara, predstavnici sedme sile postavljaju pitanja ukućanima. Novinar Darko Tanasijević, postavio je pitanje Irmi Serjanić i Lazaru Čoliću Zoli da prokomentarišu i definišu njihov odnos.

Foto: TV Pink Printscreen

Priznaj i meni i Zoli i priznaj da Zolu nisi gledala samo kao druga? - rupitao ej Darko.
Nije baš to tako, ja njega gledam kao druga. On je meni jako drag, pogovoto kada krene da me manipuliše, ja mu se smejem. Počeo je da mulja a to kod mene ne prolazi. On je meni kao nestašno dete - rekla je Irma.
Ja sam Irmina bebica - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona mene stalno usrećuje, jako mi je simpatična. Ima neku nadmoć, osećam neku energiju. Mi smo tek uplovili u neko drugarstvo koje će možda preći u nešto više.Ispalo je kao da se podsmejavam, ali nije tako. Zove me meda, mene niko niakda tako nije zvao. Mislim da će druženje biti sve prisnije i prisnije. Ne bih voleo da se dešava neka agresija, nema poverenja u mene. Jako je ružno da se preklapamo ovde. Ona smatra da nisam iskren! - rekao je Zola.
Kako planiraš da Irma dobije poverenje u tebe? - upitao je Darko.
Planiram da joj deset dana sve udovoljavam, ako se ona bude ponašala dobro, onda ću preći an drugi nivo. Ja tebe mogu gledati više od drugarice, ako mi se smiluješ smiluješ. Da se opustimo u druženju. Retko mi se desilo da ima pored sebe nekog ko mi je blizak i kad ga pogledam, znaš kakva je energija to, kakva strast. Ovakav kalibar nije bio! - dodao je Zola.
Ja njemu ništa ne verujem! On nije glup ali je prevarant i lažov neviđeni - rekla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Problem je u tome što se dogodilo, Zola je za ozbiljne veze i dogodio mu se peh sa Nevenom, pa mu irma ne veruje. Irma je zaljubljena u njega i on u nju. Vidi se promena kod Irme da je smirenija i zaljubljena, treba da uđu u odnos. Ja bih želela Irmi da se ostvari u ljubavnom smislu jer smatram da je njihova energija... Još dok je bio sa mnom, on je pričao sa Irmom, još je tada bilo energije. Ja smtram da je Irma idelana devojka za Zolu! - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sinoć videla da postoji iskrena emocija. Sve vreme mu se sviđala Irma i zato nije hteo da uđe u vezu sa mnom. Ja nisam primećivala, on je meni pričao nešto drugo, verovala sam u njegove reči. Smatrala sam da ima emocije prema meni - rekla je Nevena.
Ja ne verujem u njene emocije, iskreno. Devojka koja ima emocije, nikako ne može da padne tako Jnajušu u zagrljaj - rekao je Zola.
Razgovao sam o tebi sa Miljanom u studiju. Pitao sam je da li bi nosila tvoj komad, ona je rekla da si ti pr*stituka! - iznosi Darko.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.