AKTUELNO

Priznanje!

U toku je nastavak emisije "Gledanje snimaka" koju vodi voditeljka Ivana Šopić. Prikazan je razgovor Aleksandre Nikolić i Sandre Rešić. Voditeljka je dala reč Dejanu Dragojeviću koji je prokomentarisao sve što mu stoji na srcu!

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što Aleks zamera, to su one lisice. Kako je odnos odmicao, bilo je suludo da lisice vise iznad kreveta. Ja sam neko ko je, kada je pušten klip onaj sa žurke, više ne radim to. Ja sam krećem u ženskom društvu ali onda kada se zaljubim, onda se posvetim toj osobi. To je normalno da će ovde da se povlači. Tako da, meni je bitno da sam ja čist, ja nemam nikakve veze sa lisicama. Ja nisam bio zaljubljen u Sandru, ne, tačka i kraj. Ja sam jedan vanzemaljac. Ne mogu da verujem šta su mi ljudi ovde napakovali. Ja sam srećan, ako je ovo problem, pakujte mi ovde šta hoćete. Ja sam se distancirao sa razlogom. Kada sam pričao sa Karićem, kako bi bilo da hipotetički dolaze pitanja za Misicu, on je rekao da bis e distancirao. Ja sam se onda distancirao, pa je zatim krenula fama. Dalo se na značaju tome što nemamo komunikaciju - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo videli tebe koji nazivaš lisice sudbinskim - dodaje Ivana.
Zezao sam se. Ja sam se tada pomirio sa Dalilom. Kad sam se vratio posle udaranja, tada mi se svidela Aleks - dodaje Dejan.
Ja sam se ljudima zahvalila kada su poslali lisice, Ja sam rekla da je to moja greška, više nikada nisam pomenula tu grupu - dodaje Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.