AKTUELNO

Šok!

U toku je emsija "Gledanje snimaka". Voditelj Darko Tanasijević dao je reč Marku Janjuševiću da koemntariše odnos Sandre Rešić i Dejana Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja razumem Dejana i šta god da je, nazahvalno je da bilo šta kaže pošto je u vezi. Možda bi on drugačije odgovarao da nije u vezi, ali poštuje Aleksandru. Većina ovde ovakvo drugastvo nije doživelo od prve do pete sezone. Vidi se da jedno drugom su se našli u situaciji kad je Dejanu bilo najteže. Da je on u tom trenutku njemu nije bilo ni do života. Mislim da mu je Sandra nila jako bliska i posvetila mu najviše pažnje. Ne vodim se pitanjima gledaoca, ali nije ovo drugrstvo... Ovo je mnogo više od drugarstva, a manje od ljubavi - rekao je Janjuš.
Što se mene tiče oni su prijatelji. Ja tumačim oni što vidim, ja nikad nisam video da su se poljubili, nikad mi nisu rekli da su zaljubljeni. Ja pričam o činjenicima. Poljubili se nisu, priznali ljubav nisu, što se mene tiče oni su prijatelji, a ko će da se koristi hipotezama u sitne svrhe, mene to ne interesuje. Za mene su prijaterlji, a Sandra glumata i glumi ribu. Ovde su joj utuvili u glavu da drami, pa tako reaguje, a onda meni jede go*na - dodao je Marko.
Bio je klip gde Đedović sedi sa Sandrom i Dejanom i rekao je "Opa, ovde ima nešto". Razumem da mu je ona drugarica i da ne može da bude iskren - nastavio je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.