AKTUELNO

Muk za crnim stolom!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević je naredno pitanje postavio MC Aleks.

Zašto si Matoroj na Rajskom ostrvu ljubomorisala za Marijanu Zonjić, pa priznala da si sa Dinom sve radila iz inata - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam, ona je mene peckala za stolom i u prolazu, ja na to nisam odgovorala, čuvala sam u sebi i eto. Ja sam htela da je načepim na taj način jer je ona mene danima čepala, ja nisam ljubomorisala niti terala inat samo sam htela da joj vratim - počela je da priča MC Aleks.
Za Marijanu je htela namerno, a za Dina je rekla da je to zbog rijalitija. Drago mi je što sam obavile taj razgovor, ona mene neće da uvredi, problema više neće biti. Kada me budete videli da je grlim, mazim ili nešto onda možete da mi kažete nešto i nabijete na nos - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

LJudi neko ko se žali na Matoru, priznaje da je nešto radio namerno i u inat ženi. Ja mislim da je glupava, nije dobar čovek ne radi stvari da se žali Mići i ljudima zbog tebe, ti nju braniš. Da te ne čujem. Ona je isprovocirala - besneo je Miki.
Ja sam ljuta i besna u tim momentima, našla sam načina da negde malo vratim i to je to. Za sve ono što je ona meni sada da vidi kako je. Nisam htela da je vređam samo sam uhvatila Dina - rekao je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.