AKTUELNO

Šokirao sve!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Filipa Cara.

Šta je sad problem, pa si onoliko ljubomorisao Dalili večeras? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam nju baš dugo slušao, išli smo u duboke teme njene prošlosti, ljubavni odnosi... Dotkali smo se neke devojke i ja sam joj objašnjavao neki odnos, pa je i ona dodala nešto i za drugu osobu, pa sam ja podbo. Ispada da su sve devojke presvete, dok ne dođu meni. Dotakli smo se stvari koji pre nisu, a trebali smo. Sve o čemu sam pričao sa njom, slušao sam iz drugih usta i čuo sam drugačije. Pričali smo o stvarima iz njenog života, zbog tetovaže koju ima na nozi, krenuli smo o bivšima i njenim odnosima. To su moje upadice u momentima i nije ljubomora, koliko volim da ispitujem teren kroz upadice. Ona je pogrešno reagovala, pa sam rekao da je ona sigurno davala povoda ovde ili u trećoj sezoni. Kad su ljudi govorili za Stefana, nije sigurno palo sa Marsa i uvek se tad posvađamo. Ja volm kad slušam nju kad priča... Treba da razgovaramo o puni stvari, ja izbegavam i pričam o glupostima - pričao je Filip.
Je l' bi ti voleo da ona skine tetovažu? - pitao je Milan Milošević.
Naravno. Ja da sam sa njom, a da ona ima drugu osobu istetovirano. Ja sam ljubomorna osoba i nemam problem da napravim scenu - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.