AKTUELNO

Hit!

Marko Osmakčić je stigao u studio "Amnezije", dok su Miki Đuričić i Marko Đedović pričali o raskidu Milane Šarac i Nikole Grujića. Đedović je ispričao kako je do toga došlo zbog Grujinog propalog plana da Mimi spremi pile za 8. mart, oko kog su mu pomagali Marko i Viktorija Mitrović.

Kad malo bolje razmislim, ti si kriv što ga je ostavila Mima - smejao se Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo hteli šniclu, ali pošto smo dobili bedne budžete, nismo imali za šniclu. Pa smo dobili ideju da kupimo to pile. Meni jeste smešno kako je to ispalo, naročito kako Đedović dokumentuje. O čemu se radi, ja sam nisam znao da se kod Drveta može poručiti šta želiš. Ne bih trčao da sa Grujom to organizujem - pričao je Marko.
Gruja je Mimu ostavila zbog mrtve kokoške - smejali su se Đuričić i Đedović.
Drvo je reklo da se potrudimo oko žena, Gruja je bolji kuvar, ja sam rekao da ću malo da posolim to - šalio se Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Gruji je baš bilo lepo dok se pržio tamo - rekao je Miki.
Nisam znao, ja bih naručio argentinski stejk od Drveta, to bih naručio da sam znao. Jeste stvarno malo degenerično kad ispriča ovako Đedović. Viki je Grujina svastika. Znači Gruja, njegova bivša svastika i ja spremamo to za Mimu - dodao je Marko.
Gruja se naradio kao konj, mi ga sprdamo i on još ostao bez devojke - nastavio je Đuričić.
Gruja sprema, a ovamo trojka - dodao je Đedović.
Vi odmah okrećete na svingeraj ovde na Balkanu. Imam ja pervezija u sebi, ali toliko retardiran nisam. Ja sam hteo da se potrudimo, ali ja znam samo makarone da spremam... Gruja cepa bolje nego moja mama - govorio je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

A Grujina švalerka gleda u tvoj pimpek - nadovezao se Đedović.
Ispalo je da sam ga sprdao, a nisam - pravdao se Marko.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.