AKTUELNO

Haos na samom početku!

Emisija "Izbor potrčka" je upravo počela, a voditelj Milan Milošević je okupio zadrugare za crnim stolom kako bi emisija mogla da počne. Voditelj je dao reč Stefanu Mihiću kako bi prokomentarisao podelu budžeta Nenada Aleksića Ša.

Lepo je Mića rekao da mnogo ljudi nije imalo rekaciju na podelu. Rekao bih: "Gde nema akcije, nema ni reakcije". Mislim da je bio nezaintresovan za današnju podelu...Prošle nedelje sam stao u odbranu Nenada, kao njegov drugar. Nije mi se svidelo mišljenje Karića i tako tih. Mislim da nema više potrebe za takvim pritiskom, jer je on labilnog karaktera, jer na njega ne mogu da utiču komentari i saveti. Ne vređa me suma novca, vređa me trud. Danas smo po prvi put popričali otvoreno i iskreno me je povredilo to što je Janjušu dao veliki budžet - rekao je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne se*i budaletino jedna - skočila je Sandra.
Nemoj ti meni budaletino kala**uro jedna - rekao je Mihić.
Ja sam se prošli put pomirila kad se pobunio. Danas mu je Ša treći put rekao da ima šta pametno da kaže, pa je ovaj ovakav. Sve u svemu, prošle nedelje sam ti sve rekla, a sad ovo što pričaš je gomila budalaština, jer ti je Nenad uputio dve lepe reči - rekla je Sandra besno.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja izlaganja ovim ljudima drže pažnju, a tvoja nemaju, čisto da znaš...Ja vidim kakav ti imaš odnos iza leđa, kad prevrneš očima Miki - rekao je Mihić.
Ne možeš da budeš Mića za dva života - zaurlala je Sandra.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić