AKTUELNO

Opa!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a predstavnik portala Pink.rs, novinar i voditelj Darko Tanasijević postavio je pitanje Joavni Tomić Matoroj.

Kakav to interes spaja Dina i Huanitu - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde kad je bila ova nedelja, manje više sam sve rekla. Malo me je vodio bes i razočarenje. Ako Aleks sve vidi, ja nisam imala potrebe da iznosim sve. Nisam htela da budem baba Vanga, pa da kažem. To je normalno u rijalitiju, prenaglašene emocije i to. Ono što je rekao i Dino, videla sam i ja. Naravno da će se posle odnosa sa mnom, to definisati kao davanje lažne nade. Ja sam zaista sve uradila da se povučem iako ja imam emocije prema njoj. Ja sam pokušala njoj da, pitala sam je lepo...Činjenično stanje je da ona i ja imamo isto mišljenje o Dinu, da je dvoličan i tako to, ali ima i kvaliteta. Takav je čovek. Kada neko dođe i posle 24 sata gura me iz odnosa, pa onda to ide. Pričala sam ja sa Dinom, popio, okej, ali opet. Moj i njen odnos je najispravniji ovakav. Ja sam to vađenje i to, radila jednom i nikada više. Tako osećam, da ona treba, kada je bila sa Dinom u druženju, da mu kaže:"Nije ona takva i takva". Prosto, nelogično mi je sve to, jer znam kakva je ona. Ja ovu igru znam u malom prstu, ali me je*e što ja u odnosu sa drugarima i to, nemam. Ja sam devojci oprostila prevaru zato što sam je volela kao Boga. Ako si se prala i ograđivala, nije mi jasno zašto nemaš stav kada ti dođe Mateja i tako ti. Ona sama sebi kopa jamu. Nije baš vešta u govoru. Smatram da je mogla da vidi iz mog i njegovog odnosa. Moj prijatelj ni jedan nije pričao tako - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je potom podigao i Dina Dizdarevića, pa je nastavio razgovor sa Matorom.

Koliko te je pogodilo što je Dino pravio tebe psihopatom - pitao je Tanasijević.
Čula sam to, ali me je nešto povredilo više od toga. On će svima da dođe da se opravda, ali na pogrešan način. Kaže:"Ja sam to rekao, ali nisam mislio" - pričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav je osećaj nositi epitet najveće ljige - pitao je Darko.
Što se tiče Matore, to apsolutno priznajem, ali što se tiče ostalih, same su dolazile, krive su same.
Kakve ona tebi to signale ona tebi daje - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene su to bili signali, što sam rekao - rekao je Dino.
On to navodi da bi se samo oprao - ubacila se MC Aleks.
Stajali smo Dino i ja na početku žurke kod prozora. Aleks je igrala tu na sred. Ona je dozivala Dina kad je išla ta neka pesma i pokazala mu da sluša, pa je nastavila da igra. Dino ne zna da spoji dve reči neke pesme - ubacio se Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga