AKTUELNO

Stavio karte na sto!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Naredna pitanja bila su za Nenada Aleksića Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara često beži od tebe i naziva te svakakvim imenima, a posle par dana želi komunikaciju sa tobom. Šta misliš zašto ona to radi? - pitala je novinarka.
Imam razne teorije, da me voli ona bi bila sa mnom. Pre neki dan kad smo pričali i kad su bila "Pitanja gledalaca", to mi da za pravo da istripujem da me možda voli. Siguran sam da me voli, možda bi i bila sa mnom -
Kad ja njega dozivam i kad mu prilaim? Ja koristim situacije - dobacila je Tara.
Možda me dobro poznaje i nisam joj stran, prija joj pažnja od mene. Kome ne bi prijalo da ga neko toliko voli? Meni bi leglo da me neko voli, koliko ja volim nju. Ne može niko da kaže da mu više prija da ga neko tera od sebe. Tara je takva, kakvu sam je doživeo i onakva kakvu mislim da je poznejm. Taru privlači odbijanje, a kad dobije osobu koja je odbija nije jioj zanimljivo. Ona je osoba kojoj treba pažnja i kojoj prija pažnja. Tara kakva god da je i deluje da je jaka, ona ima svoje slabe tačke, žensko je. Ja kad hoću da je iznerviram kažem da se ponaša kao dečkić iz kraja. Ona je svesna da sam ja neko ko je iskren. Za sebe mogu da kažem da sam ispao glup i blesam, ali nisam neinteligentan, ali Tara mi je velika misterija. Ona da ima emocija prema meni, da me voli i da je zaljubljena, nema. Ja osećam da je tako, da se ne lažemo. Drag sam joj i prija joj moja pažnja do određenog momenta, a nekako se brzo zasiti - nastvio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.