AKTUELNO

Haos se nastavlja!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a predstavnik portala Pink.rs, novinar i voditelj Darko Tanasijević postavio je pitanje Filipu Caru.

Šta se dešava između tebe i Ane - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam juče hteo reći malo više o tome. Između nas se ništa ne dešava. Dala mi je flaster i jod, ja sam prihvatio. Nit imam komunikaciju sa njom, a kad je bilo vreme, mi nismo hteli - rekao je Car.
Dalila, dođi i prokomentariši mi - rekao je Darko.
Meni je to ispid časti. Ja sam sinoć rekla na nominacijama, put je raščišćen - rekla je Dalila.
Ja bih voleo da sa njom i drugim zadrugarima imam dobar odnos. Neću se ništa specijalno družiti...Ne znam ja. Ja je nisam ispitivao, nego sam joj rekao neke konstatacije. Rekao sam joj da mi zamera nešto što i ona radi. Ne zanima me, ja sam znao šta će se desiti. Nije mi problem da se ponizim, pričam satima, da letim, da ga branim, ali kad mi pukne film, ne zanima me ništa. Radi šta hoćeš. Sad je slobodna, može da visi sa plafona, ne zanima me - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si da je za Dalilu ljubav matematika, a da nećeš sebi dozvoliti da igraš šah. Šta ti to znači - pitao je Darko.
To su neka moja mišljenja - rekao je Car.
On ustao da pljuje po meni, a ja sedim. Kako ću ja da se ponašam i šta ću da radim, to je moja stvar. Ne možeš tako da kažeš, jer kad sam bila sa tobom, isto tako nisi uticao na to. Ne zanima me, evo moja greška je što sam došla da jedem tu večeru. Nema više. Ja stojim ovde i pričam da možemo da imamo korektnu komunikaciju, sa kim? Sa čovekom koji mi izgovara sve ovo - rekla je Dalila.
Ajde pastiru, sedi...Meni ne prolazi to njeno, taj glas i to. Ja sam muško i meni bitanga ne treba - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' možeš da kažeš za sebe da si muškarac - pitala je Dalila.
Evo seljačina...Ako su ovo dame, meni više ni jedna onda ne treba. Ja sam došao iz kuće gde su dve ozbiljne žene i odrastao sam sam ozbiljnim damama. Ne funkcionišemo. Od prvog momenta susreta sa njom, totalno je drugačija
Što bi mi rekla neka osoba u pušionici: "Da li je moguće da njega slušamo jedno te isto iz subote u subotu?" - dobacila je Dalila.
Ma napu**te mi se ku**a i ti i ta osoba - drao se Car.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga