AKTUELNO

Muk u Beloj kući!

U toku je emsija "Pitanja novinara". Darko Tanasijević nastavio je da postavlja pitanja Dalili Dragojević i Filipu Caru.

Ako se baviš nečim, otkrij nam. Šta misliš da je Martinin cilj? - pitao je Darko Tansijević.
Čula sam da se bavim, kad izađem napolje pozabaviću se bajanjem i da bude kvalitetna osoba, a ne da svake sedmice imam ratove sa osobom kojoj bajem. Čula sam da kad dođem sa rukom i narukvicom i da se osoba iskrivi. Čula sam da mi je mama gostovala i da ću se pomiriti sa Dejanom za sedam dana i da se to desilo. Ovo jeste sprdnja na neki način, ali znam kako to prati kad je neko u jeku popularnosti. Meni su to gluposti, kad nemaš šta da kažeš rećićeš da se neko bavi crnom magijom. Čula sam da i kad diram kosu, na osovu toga bajem - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam kad sam i kome rekao da mi se ruke tresu, osim Matoroj kad sam rekao da mi je od nervoze. Mogu sve te veštice zajendo da mi se na*uše... Ja sam čuo i puno gore stvari, pa nisam ni reagovao. Ne verujem u to i to me ne zanima. Izgubio sam svoju rutinu i da se normalno sam prema sebi odnos, a ko mene može da zavrača? Jači sam od svega, samo ne sam od sebe. Zna se kako idu teorije po medijima, banalne su stvari da pričam o tome. Možda je meni bila interssantno da pričam i slušam, ali se nešto neobično sa mnom dešava.
Zamisli kako se ja osećam, kad on kaže da se oseća neobično. Nemoj da kažeš da se ne osećaš dobro zbog mene, jer meni ovo oriče ne trebaju - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.