AKTUELNO

Neočekivano!

U toku su nominacije. Naredna koja bira između Ane Jovanović i Mensura Ajdarpašića bila je Sandra Rešić:

Mensure videćeš da nisi u pravu. Ana je prema meni okej, nema mišta loše o tebi da kažem, i sviđa mi se tvoja namazanost, i tako lagano da se uklopiš a mlada si. Ja ne volim metiljave devojke, a kamo li muškarce. Namazana si kao i Milica, ali bolja od nje i takva treba biti kada si ovde i to je super. Anđela i tebe neću komentarisati, ti i ja smo ok - rekla je Sandra, pa krenula da priča o Mensuru:
On i ja smo okej, ali imamo oboje dozu zadrške, nekad se malčice povučem i njegovo odnos sa Milicom najradije komentarišem. Imaš mnogo teorija zavere da svi rade prtiv tebe, i svi bi tebi da napakoste, a ti znaš na šta ja mislim. Ja tebi ne želim loše. On ima problem jer vuče neke fobije iz trojke - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa kada ste me razapeli svi- dobacio je Mensur.
Ja te nisam napadala, i prekini. Ti namerno kanališ ljude koji su iznad tebe i ne možeš da podneseš što su bolji od tebe. Dečko tebe niko ne komentariše, čak ni Miki ni Đedović. Ti goriš zbog toga, i odmah napdaš sve koji su srećniji od tebe. Mnogo sam bolja sa njim, pa ću nominovati Anu - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.  

Autor: N.B.