AKTUELNO

Buran početak!

U toku su "Nomiacije". Zadrugari večeras biraju između Mensura Ajdarpašića i Ane Jovanović, koje je za potrčke izabrao ovonedeljni vođa, Nenad Aleksić Ša. Voditelj Milan Milošević dao je reč Jovani Tomić Matoroj.

Ja sa Anđelom nisam puno pričala i nisam se mešala u vezum nisam sebi davala za pravo, ali sad je nominacija i treba da kažem. Podržala sam vezu i mislila sam da je Ana zaljubljena u Anđela. Ana je pričala kako joj on fali, pričali smo da je to bajno i lepo. Desio se radio i sa Dalilom sam komentarisala kad je bilo to "Ili-ili", stvarno je tako delovalo kad je bio Filip Car. Vidim Anu da je aktivna na klipovima, ima šta da kaže i od prvog dana je odmah uplovila u priče. Anđelo je fin, zgodan i mislio je da ta veza ima perspektivu, ali meni deluje da je Ana jedino bila iskrena kad je rekla da to nije to. Mensur je jednom ustao i rekao da to nije to, pa si imao napade. Ja sam to možda mislila, ali nisam davala sebi za oravo. Opasna je i spremna je da zavrti brutalno priču. Ja uz Anu ne vidim tipa koji je kao Anđelo i neće da zamera stvari, pa evo kako se završilo. On neće da soli pamet, da trči i pitala sam sto puta kako mu ne dođe da je pita šta se dešava. Ja mislim da Ana nije terala inat, nego se već tad ohladila od Anđela, samo ne znam zašto je gurala i forsirala tu priču. Mislim da njeno prijateljstvo sa Tarom nije iskreno. Mislim da Ani po karakteru odgovara Mensur, da to gori i da puca strast. Ja mislim da bi to bila vika, dreka i cika po celu noć i da to između njih nikad nije prestalo. Ana je sinoć komentarisala, Mensur se nasmejao. Kad sam sedela do Milice ti si se isto smejao Ani. Kad je bila priča sa Anđelom nikad nije zaustavila priču sa Mesnurom, potencirala je priču sat, Milica - pričala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Mensura počinje da mi se ne sviđa jedna stvar. Ja od početka komentarišem njegovu i Miličinu vezu... Sinoć se desila situacija i nisam htela da nastavim konflikt, on uvek skače, da li je u pravu ili nije... Ako nastavim da komentarišem biće začkoljica. Nisi nijednog trenutka opomenuo Milicu, jer ako se breca na mene, može i na Sandru i Stefana, koji su pričali isto kao ja. Milica ume sve i sama vrlo dobro pravi, pa kad Mensur uđe u crveno, naravno da će da skoči. Sa Anom sam u boljem odnosu, dosta vremena smo provele dok je bila sa Anđelom. Ostaviću Anu, Mensura šaljem - nastavila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.