AKTUELNO

Isrken do srži!

U toku je nastavak emisije "Pitanja gledala". Voditeljka Ivana Šopić je naredno pitanje postavila Mateji Matijević.

Prijalo ti je dok Anđelu nazivaju ujnom - glasilo je u pitanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo mi je smešno i zanimljivo. Juče sam objasnio na radiju naš odnos. Ona je jako draga ali mislim da rijaliti učešće bi unišlo naš odnos. Postoje neke stvari o kojima ne bih ni pričao. Ona je devojka za koju znam da ne bi imala se*s ovde. Ja mislim da naš odnos bez se*sa bi ugušila naš odnos. Mislim da bi nam rijaliti ugušio tu strast. To mi je broj jedan. Činjenica da toga ne bi bilo. Među nama ima strasti ali bi suzbili to ako nema se*sa, mislim da bi i sebe stavi po strani. Normalno je da nema spavanja ujutru kada si u vezi. Ja čuvam i sebe u nekim situacijama, spolja ne bi imali ovakvu situaciju. Nekako hoću da probam iskusno da idem kroz ovo učešće. Došao sam da pokažem sebe ovde - pričao je Mateja.
Ja ne znam šta bih dodala, ja sam to znala, sve ove stvari. Nikada ga nisam pitala konkreno, ali ja ovde ne želim se*s. Nikako to ne želim ovde. Možda je bolje da pustimo vreme - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo ti si imao vezu sa devojkom sa kojom nisi imao odnose - pitala je voditeljka Anđela.
Imali smo ali nije se videlo. Nema šanse da se izdrži 4 meseca bez se*sa, tako da se strast ne bi rasplamsala ni napolju. Jako je teško. Nije on rekao da će napolju biti zajedno. Ona je super devojka. Možda bi i bili zajedno ali ona je jako teška osoba. On je neko ko hoće mir, kada neko povisi ton na nju, on skoči. Kapiram da neće da se vezuje. Smatram da on previše želi nju - pričao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.