AKTUELNO

Haos!

U nastavku porodičnog sastanka o međuljudskim odnosima, sukob Nevene Savić i Saleta Luksa se produbio. Tim povodom, Lazara Čolić Zola je ustao da iznese svoje mišljenje o svemu tome i onda ga je Filip Car napao kako je zavlačio Nevenu sve vreme.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ćutiš ovde, a njemu bacaš flaše - rekla je Dalila.
Ja nema sa Saletom ništa - rekla je Nevena.
Do juče si plakla zbog Saleta, a sada ga gađaš flašama - rekla je Dlaila.

Foto: TV Pink Printscreen

Za njega je rekla da je Luks ne zanima, kad je bila sa mnom u vezi. Druga stvar, priča se da, kada si se napila, bila si sa njim, takođe si bila u odnosu sa mnom. Mogu ja da je odbranim od vojske ako hoću, ali neću! - rekao je Zola.
Ja sam joj rekla da je trebala da kaže Zoli. Ja sam posle pozvala Zolu i rekla sam za njen sukob i on je njoj rekao da joj pomognu Veliki šef i šefica i zatvorio joj je vrata. Ja sam rekla da, ako možeš da je j*beš, onda možeš da je braniš! - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispada da ti nju koristiš i da ne želiš nikada da je odbraniš za bilo šta. Onda se skloni od nje, ako je to loše po tebe - dodaje Car.
Ona je meni draga ali ne toliko da bih je branio - rekao je Zola.
Ti hoćeš da te boli k*rac za nju i da je ne braniš. Ti sa njom nisi imao jednom s*ks, nego imaš učestalo to! Ja da sam se našao u tvojoj situaciji, rekao bih: "Momci, msilim da ste vi sa ovom devojkom hteli da imate nešto, nemojte mene uplitati u priču" - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Zoli rekla kad sam te videla da plačeš, onda je on meni rekao da ne glumim savete - rekla je Irma.
Da li ste u dobrom ili lošem odnosu? - upitao je Karić.
U lošem smo odnosu!- rekla je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene ti ništa nisi kriv. Tri meseca ona meni priča o tebi, žali se, nije ti dobro. Rekla sam joj da ako je nećeš, da ide i da te otera u p*čku materinu. Ona je kriva što se svaki put vrati njemu! - rekla je Sandra.
Ispada da sam ja bezobrazan prema tebi, da te vređam i maltretiram - rekao je Krle.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.