AKTUELNO

Nikako da se slože!

Zadrugari su nakon Podele budžeta, Nenada Aleksića Ša, prokomentarisali istu. Lepi Mića je dobio reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Pomaže Bog. podela je izazvala mnoštvo reakcija. Nervira me što sada svi ćute, a večera sće praviti haos. Što se mene tiče, neću se buniti za budžet, meni je to okej. Iskreno, mene nikada nije doticala podela, kod mene su neka druga merila - govorio je Mića.
Mićo, tako si providan, ako ti drugi ćute ja neću - vikala je Irma.
Od onoga što je bilo među nama, gore ne može biti već samo dobro i bolje. Nejasan mi je donos Mihića i Nenada - rekao je pevač.
I meni je nejasan, uvek sve delimo, uvek smo tu jedan za drugog, a onda za crnim stolom sve suprotno - dobacio je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta se to promenilo za sedam dana stvarno, ali valjda vi to najbolje znate. Vođa ima itekako blagonaklonost prema Tari, to ne možemo da preskočimo. Nije ona nikada tebe terala sve što si radio, nego si radio sve svojom voljom. Takođe, smatram da si trebao Kariću da daš bolji budžet... Što se tiče Janjuša, mislim da kod vas idila nije prisutna, a tako nisi govorio... Što se tiče nas dvoje, mi smo u dobrom odnosu, mi smo naše konflikte rešili. Mnoge stvari mi nisu jasne... Takođe, Mensur i Nenad, totalno nenormalan odnos. Jednom, u znak poštovanja i zahvlasnosti, trebaloi bi da mu daš veliki budžet - nastavio je Mića.
Imaš prava da mi zameriš, moram priznati. Upravu si i za Karića i za njega, ali nisam imao - dodao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.