AKTUELNO

Krle kipti od besa!

Nakon što se završila emisjia Zadruga Spceijal, počela je igra istine koju vodi Lepi Mića. Prvo pitanje je postavio Dinu Dizdareviću koje je bilo intimno, Dino je kao iz stopa demantovao navode koji se pričaju za njega! Takođe, nakon što je pitanje postavio Moniki Jovanovskoj koje je vezano za Stefana Krstovića Krleta, nastao je opšti haso za crnim stolom! Krle je ubeđen da mu je Monika davala lažnu nadu sve vreme.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Dina. Kako se osećaš kada je Martina rekla da, spolja gledano, izgledaš kao gej? - upitao je Mića.
Meni je to smešno, to je cirkus! - rekao je Dino.
Primaš ga u b*lju, to svi znamo napolju! - dodao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Martina je rekla da je napolju njalepši klip Dina i Mateje - dodaje Mića.
To što se neki mentoli trude da na naprave takve stavri napolju, to mi nije normalno! Družim se sa dečkom pet meseic - odbrusio je Mateja.
Izgeldaš kao nilski konj, retarde jedan! I hrčeš kao nenormalna. - rekao je Stfean Mihić Irmi.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeće pitanje je bilo potsvljeno Moniki. Kakvi su problemi između tebe i Krleta? - upitao je Mića.
Sa moje strane nema problema. Sa njegove ima problema, neće da priča sa mnom. Ne može da se ljuti zato što sam mu rekal da je naš osnos samo prijateljski - rekla je Monika.
Nikada nisam rekao ovde šta pomažem i kome pomažem. Ja sam bio uvek tu za nju. Uglavnom, ja dobijem mali budžet ona dobije veliki, ništa me nije pitala. Nije me pitala da l' sam gladna ili ne! Meni je najviše zasmetalo što me poljubi u Pabu i samo kaže da je gladna, i ja kažem okej. Suština je da sam ja bio tu za nju uvek, ona se sprdala sa mnom. Htela je da dovede mene do toga da se ja zaljubim u nju i da budem njen potrčko! - rekao je Krle.

Foto: TV Pink Printscreen

On pokušava namerno da me isprovocira. Ja nisam ljuboomorna ali on mi prebacuje za Martinu! Gleda u mene da me isprovocira. Nisam terala tebe da ti se ja svidim, ništa te nisam terala. Prijala mi je pažnja njegova. Krle hoće da napravi budalu od mene! - rekla je Monika.
Znaš da mi se ti sviđaš i ti meni kažeš: Ta osoba koja ti se sviđa, treba da bude uporan i tako to... - dodaje Krle.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.