AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadadrugari su imali priliku da vide svađu Milane Šarac i Nikole Grujića, tokom sinićne emisije.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Nikoli Grujiću.

Mene je sramota svega ovoga. Naša svađe je počela par sati pre ovoga
On mene ubđuje da sam se okretala da vidim da li mu se ocrtao i kune se u svoj život da sam ja pogledala - prekinula je Mima.
Naš sukob je počeo kad sam je pitala kad je nešto crtala i pisala za nekoga sa kim je raskinula pred ulazak. Njoj su se vratila osećanja i voli me, a smatra da ja sedim na sve stolice, a ona potencira na tom nekome spolja. Nas dovje nismo pričali par sati, pa je Irma rekla to za Marka, da mora nešto drug da oblači, jer mu svi gledaju. Ja sam to rekao Sandiu da bih nju pecnuo i rekao da mora da menja garderobu zbog zadrugarki. Ja nisam rekao, uzeo nju u usta ili joj prebacio, da bih je spustio na neki način. Ona potencira da je nešto izgubila ubo gmene - nastavio je pevač.
Mima ovde ništa ne gubi, nego dobija. to su interesne svere, samo da se dođe do kraja. Trebao si ovo da ispričaš, možda njihove priča nije nama veliki odjek i nemaju harizmu kao druge priče, ali ovo treba da se komentariše. Ovakvi se do kraja vuku, ćute i smrde, a zna se šta rade - komentarisala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidi se koliko Mima ceni vezu više nego njegovu porodicu. Počela je da ga udara, štipa i mislim da će tek da ga pegla, jer je videla. Treba da ubere jedan prut - govorio je Luks.
Mi iz dana u dan vidimo sve agresivniju Mimu, možda je to baš ona - dodoa je Karić.
Navodio sam ti neke stvari, a je l' imaš ti dokaze za ono što si rizikovao? Pomiri se da si ispao glup i sam si kriv - ubacio se Miki.
Pravi me budalom, to me je iznerviralo - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.