AKTUELNO

Problemi u raju!

U toku je radio emisija Amnezija, a današnji domaćin Nenad Aleksić Ša ugostio je i ljubavni par Anu Jovanović i Anđela Rankovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi su komentarisali da je ovaj ljubavni par ušao u priču zbog rijalitija, ali mislim da su nas u prethodnom periodu demantovali. Dobrodošli, Anđeo i Đavo... Kako se snalaziš, pošto imaš lepu, milu, a pre svega paklenu devojku? - govorio je Ša.
Takva devojka treba da bude, mila i lepa, a vrela tamo gde treba da bude - nasmejao se Anđelo.
Da li si ti u fazonu, da svaka vrsta intime dolazi u obzir ili ćeš se suzdržavati? - nastavio je reper.
Sve je do nje, prepustiću to njoj. Koliko ona poštuje sebe, svoju porodicu, toliko ću je poštovati i ja. Neću je ukaljati, nema razloga da je silim ili teram na nešto zbog čega će se posle kajati. Mi smo muškarci i možemo da visimo i na plafonu, ljude će to drugačije gledati. Ako hoćeš iskreno, nije da sam u fazonu da je to katastrofa, ali nisam ni za to da je to super raditi na televiziji. Sve je do nje, ja nemam problem, ali želim da ispoštujem svaku njenu želju. Do nje mi je stalo, pa zato i razmišljam o tome i poštujem njenu odluku... Nemam strah, ne bojim se ničega i siguran sam u sve što pružam ovoj devojci - naveo je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana, misliš li da ste dokazali da je vaša ljubav prava? - pitao je reper.
Meni je to čista glupost. Glupo je da je dokaz naše ljubavi to što smo bili u svađi dva dana. Mislim da je to problem u ljudima, koji kažu da smo mi rijaliti veza samo zato što nisu dobili očekivanu reakciju od nas. Meni su neke stvari smetale i ranije, ali mu nisam govorila. Tu sam pogrešila, jer on ne može da zna šta mi je problem ako mu ne kažem sama. I dalje nismo razrešili neke stvari jer on ne misli da sam ja u pravu, a ja naravno mislim. Juče sam imala nervni slom jer mi se smejao u facu, evo i sada se smeje... Kompromis je prava stvar u vezi, moram reći da ja njemu ništa nikada nisam zabranjivala. Meni je samo smetalo njegovo konkretno ponašanje... - odgovorila je Ana.
Da li misliš da je njegovo ponašanje takvo da bi ti pokazao da muškarac vodi glavnu reč? Misliš li da si ti devojka, koju će on vremenom uspeti da zavoli? - pitao je Nenad.
Mislim da je on samo takav. Ne znam, juče kada sam ga pitala da li sam mu nedostajala, rekao je 'ne'. Ja sam ta koja sam se naljutila zbog njegovih loših postupaka i on nije dva dana našao za shodno da me pita šta se dešava nego je kulirao. Kada sam ga uveče zagrlila, on se smejao... Zato sam i otišla u drugi krevet - rekla je Jovanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da gledam u pasulj da bi saznao zašto je ljuta, da trčim za njom neću. Sutra kada ja budem ljut, ja ću je uhvatiti za ruku i reći o čemu se radi. Nisam lik koji će trčati za nekim da bi rešio probleme - govorio je Ranković.
Zar bi ti pustila da traje, ne bi prišla svojoj voljenoj osobi? Možda si htela da dokažeš dozu svoje dominacije? - pitao je Ša.
Nije tačno, pa prišla sam mu uveče. On je znao o čemu je reč, samo se pravi blesav. On nikada neće reći da nije u pravu. Imam puno pravo da se ljutim, reći ću ti posle - nastavila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je ono na početku tvog učešća, sve ono sa raznim muškarcima bila tvoja rijaliti igra? Šta biste promenili jedno kod drugog da možete? - pitao je Aleksić.
Naravno da nije. Mene su povezivali sa Franom jer smo se samo jednom zagrlili, nisam znala da se ovde svaki potez i pokret meri. Ovde su ljudi bolesni, a sada se i ja tako ponašam, merim sve. One stvari koje ja zameram Anđelu, smatram da su očigledne, smatram da se to ne radi - nastavila je.
Promenio bi kod nje inat, ali to ne može... Mnogi od nas su sve to prošli, inat je jako za*ebana stvar kada je ljubav u pitanju. Ona ima 19 godina i na neki način to razumem. Nije ona ne znam šta radila, kratko smo zajedno, ali jasno to vidim... Rekao sam joj odmah na početku, da ako joj nešto smeta, treba odmah da mi kaže, a ne da pusti... Ona je meni samo nešto nabacila i to neku presmešnu situaciju... Mora da bude direktna i onda ja kažem svoje mišljenje - dodao je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj je imao po jedno pitanje za oboje iz rubrike 'Ili-ili', te ih je zamolio da biraju između ponuđenih:

Fran ili Car? - pitao je Ša Anu.
Fran - odgovorila je Ana.
Za Anđela... Sanja ili Ivana Marinković? - pitao je reper.
Ivana Marinković - nasmejao se Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.