AKTUELNO

Ovo mu je zasmetalo!

Voditelj Milan Milošević saopštio je zadrugarima da je publika izglasala Marka Osmakčića za drugu osobu koja nikako ne može da podnese kritiku.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da ću od danas popodne za sve pozitivno Marka da navedem. Što se tiče nepodnošenja kritike, to je čovek od prvog dana, od Stanije, Sanje, Vanje, Mihić i ostalo... Ne može da podnese. Isto je kao i Car, zato ga voli toliko. To su egomanijaci. Sujeta ga ubi. Što se tiče njega i Viki, kad se sve ovo izdešavalo danas, ja sam rekla da me je blam da komentarišem tu temu. Ja bih rekla da se on nalazi i na prvom mestu. Nesiguran je. Nesigurnost i nemoć. On nema samopouzdanja. Kompletna nemoć i nesigurnost da sasluša nekog. Nije on ni mali ni lud. On komplet opravdanje za sebe nađe, veze s mozgom nema - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas je bio prvi put da sam osetio kao da me je u nekim momentima slagao. Rekao mi je da mu ne pada na pamet da se pomiri sa Viki. Hajde da uzmemo u obzir Marijanu, ona je po mom mišljenju folirant, ali ako je on izabrao tu drugu stranu i rekao mi da je lepo sa tom stranom, i da se danas desi takav preokret... Nekako mi je to... To je nešto što ne utiče samo loše na njega, nego i na Viktoriju i na članove porodice, na reputaciju... Ako ja kao prijatelj pričam sa njim o raznim stvarima, govorim mu kritiku, i danas napravi takav preokret... Nebulozno. Kad bih mu rekao šta stvarno mislim, on bi se naljutio. Ja njega smatram prijateljem, kumom, ali sada se po svakoj mojoj kritici pop*šao - istakao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.