AKTUELNO

MC Aleks joj stavilo do znanja da ne bi!

Nakon drame na "Mićinoj igri istine", Matora i MC Aleks su ponovo porazgovarale o svom odnosu. Matora smatra da je MC Aleks nije ispoštovala i da nastavlja da je ne poštuje time što se ograđuje od nje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nažalost, izgubila sam te kao prijatelja. Na stranu što sam zaljubljena u tebe. Nisam gledala kako da te izdrndam i izj*bem - rekla je Matora.
Ja sam tek posle ovoga skapirala sve. To je izgledalo kao veza. Ja ti sada govorim iskreno. U mojoj glavi to nije tako izgledalo - dodala je MC Aleks.
Hoćeš da me uveriš da ono što si rekla na krevetu je tvoje mišljenje, a pre nije? Da sam te izmanipulisala? Ne može niko da razmišlja o tome ako nešto nema... I koristiš situaciju da se opereš za klip - nastavila je Tomićeva.
Ti razmišljaš rijaliti mozgom, osam godina živiš rijaliti mozgom - dodala je CM Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Da smo bile napolju, sigurno bismo se poljubile. Ne bi bio s*ks, ali bi sigurno bili u nekom odnosu. Sigurno bi se desilo nešto kod kuće. Možda bi se desilo kao sa Rešićkom. Ona me je poljubila isključivo zbog alkohola, oslobodila se. Verujem da bi bilo tako i sa tobom. Ali ja sa Rešićkom nisam imala takav odnos, nisam bila ni zaljubljena. Poljubac, šta je to... Meni je intimnije što mi ti čupaš dlake iz nosa - nastavila je Tomićeva.
U pravu si da imam neku averziju prema tebi. Ti ne shvataš šta je u mojoj glavi. Da, bila sam zbunjena, iz ovih i onih razloga, ali ne emotivno. Nego zbunjena, ali ne vezano za moju seksualnost - nastavila je MC Aleks.
Ja sam imala želju da tebe vežem za sebe i da imamo odnos, a ne da te vodim na Paradu. Retko koja devojka bi uradila kao Sanja, to se desi jednom u nikad. Ja sam prva tri meseca Sanju muvala, češkala, pričala. Ona je svaku titulu istrpela, borila se... Uvek me je poštovala. Sa Rialdom ništa nisam imala, ali me je uvek poštovala... Ja nisam rekla da bi ti ušla sa mnom u vezu, ali da bi probala nešto, pa bismo videle. Da ponekad dođeš kod mene - dodala je Matora.
Ti si me pitala da li bih spavala kod tebe, ja sam rekla što bih kad bih iznajmila stan - rekla je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Trebalo je da kažeš da ne planiraš sa mnom vezu, ali ko zna šta će da se desi. I onda ti dođeš, ograđuješ se opet, kao da sam ja neki skrndelj. A onda posle se češkamo - zamerila je Matora.
Na pogrešan način sam i pričala sa tobom i radila stvari. Kad sam shvatila da je to otišlo predaleko što se tiče tvojih emocija, probala sam na najblaži mogući način da gasim tvoju emociju, a da budem opet tu nekako. Mogla sam da bude surovo iskrena, ali sam odabrala blaži put. Bila si previše dobra da bih ja bila surovo iskrena - rekla je MC Aleks.
Rekla si da si srećna kad si ležala pored mene. Ti meni nisi pokazivala u našem odnosu... Ja sad prvim put osećam da si iskrena. Došle smo do toga da nas dve više ne možemo da budemo prijatelji. Ti meni stvarno nedostaješ, ali osećam u sebi da nisi osoba za koju treba da se borim. Svaka strejt osoba oko koje se trudim, a da ne želi, rekla bi mi tako i tako, a ne bi radila kao ti. Ja sam samo htela šansu, normalno je ako sam zaljubljena u tebe da želim da te poljubim. Ti si mi rekla: "Sad ne, možda...". Najgore od svega je što ti ne možeš da tvrdiš da se ne bi poljubila sa mnom - nastavila je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Veruj mi, mogu. U tim momentima sam razmišljala, ako se desi, desi se... Ali opet sa druge strane, nisam zamišljala. Nisam mogla da te zamislim kao muškarca, da imamo s*ks - rekla je MC Aleks.
Nemoj da se ljutiš, ali smatram da si odabrala lakši put uz mene na sebičniji način. Da sam muškarac i da sam ti radila sve isto, kako bi rešila to? - rekla je Matora.
Evo, ne znam... - nastavila je zadrugarka.
Jedini problem u našem odnosu je što nisam muškarac. Šta da sam muško? Ako te muškarac muva, zašto bi ostajala u odnosu - pitala je Tomićeva.
Dajem primer (pokazuje na sobu), ja se družim... Odmah sam stavila tačku. Tako je trebalo i tebi. Ja da mogu da biram kome da se svidim, rekla bih Ronaldinju - nastavila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno ti kažem, naš razgovor bi bio totalno drugačiji da smo napolju na večeri - rekla je Matora.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.