AKTUELNO

Gori!

Anđelo Ranković i Ana Jovanović prokomentarisali su izlaganje Mensura Ajdarpašića u emisiji "Pitanja novinara", koji se pravdao da ga oni ne interesuju.

Ovako, poenta svega ovoga, ja sam pustio Mensura da priča, toliko o tome da li mene interesuje da budem u priči. Ja njega prvi ne komentarišem, ne postavljam mu pitanja, niti Ana. Ta noć kad je bila "Igra istine", on je odmah imao spremno pitanje, što znači da je razmišljao. On je poznat po tome da voli malo više da razmišlja da bi sve bilo kako treba. Ja sam njemu na pitanje odgovorio pitanje. On je meni tada postavio pitanje: "Da li si sada shvatio da te Ana ne radi". A mi njemu nismo bitni. Ako kaže da je postavio pitanje u ime svih zadrugara, mogao bi da kaže u ime kojih, da ne bi dobijao pitanje. Osoba koja prva pita i komentariše, ta osoba razmišlja o odnosu - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi smatraju da vas nema, što ja ne bih pitao? - pitao je Mensur.
Verovatno da ima masnice po rukama bilo bi pitanja... Možda je to ljubav o kojoj pričaš - odgovorio je Anđelo.
To nije ljubav. Vi ne provodite vreme sa nama, da biste komentarisali. Uživajte u ljubavi, rijaliti ljubavi - nadovezala se Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Složila bih se sa svim što je rekao Anđelo. Ja ni od koga nisam čula to, da bilo ko to pominje, ali poštujem ako je Mensur čuo. Osvrnuću se na sredu i četvrtak. Ljudi su primetili da sam ja juče odgovorila, a ne primete da on mene provlači kroz pitanja koje nemaju veze sa mnom - rekla je Ana.
Oduvek sam ja taj koji se meša, koji pravi frke, koji pravi najgore stvari, ali zato meni niko ništa. To me boli i smeta. Moj odnos se degradira, ja ne postojim. Što nisam pitan što smo se pomirili Milica i ja? - pobesneo je Mensur.
Sastavi spisak pitanja i stavi u sanduče. Mensur svaku reč shvata kao provokaciju, a da pažljivije sluša, drugačije bi shvatio stvari - dodao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.