AKTUELNO

Drama traje!

Predstavnica sedme sile pozvala je u emisiji "Pitanja novinara" i Marijanu Zonjić da se priključi Viktoriji Mitrović i Marku Osmakčiću.

Viki, Marko ti je do skoro pravio dete, a sad priča ovako - primetila je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad priča ovako jer je u novom odnosu. Tj. pričao je slično, ali postupci su bili drugačiji... Niti misli tako, ali razumem ga... Zadržaću za sebe kako misli, neka bude sve u pravu. Ja se jesam više vezala za njega, kad je prestao malo i bio hladniji... - rekla je Viki.
Viki, kako komentarišeš to što je Marijana rekla da joj je malo žao tebe - dodala je novinarka.
Ma to su šlageri. Znam šta je, kako je. To su gluposti što ona priča, ja sam svesna toga. Meni nije žao kad je prebijem, tako da nije ni njoj žao. Iza svega ovoga postoji neki razlog. Ja ću se skloniti, pustila sam ga. Njemu je trenutak interesantan. Ako nastavi ovako da se ponaša, njega ću da premlatim, a nju neću dirati. Nije ovo iskreno, ni sa jedne ni sa druge strane. Neka ih, sve je ovo dobro za rijaliti. Afera "Majica", čista provokacija. Kad smo imali "Igru istine", ja znam što Marijana radi neke stvari, isto sam svesna... Ma neću da pričam o Marijani. To je bila pakost, zato je dobila batine - dodala je Mitrovićka.
Ja ću biti iskren, i ja smatram da Marijani nije žao Viki. Smatram da majica nije pakost, nego onako malo, prikriveno... - istakao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Marijana, da li se ti osećaš kao neko ko uvek izvuče deblji kraj? - pitala je novinarka.
Više ne. Ranije da, više ne. Pričala sam sa Markom, mislim da je to rešeno - odgovorila je Marijana.
Ako treba prebiću i tebe i njega - dobacila je Viki.
Više je se ne plašim, ja sam tužbu pokrenula, nisam klošarka da se tučem ovde. Reagovaće ko treba da reaguje. Ona pokazuje ko je i šta je, ja pokazujem sebe. Ona je svesna da je on mene sve vreme gledao i ona je meni skinula dečka dok mi je bila drugarica, na ja njoj - dodala je Zonjićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Vodim 2:1 trenutno - dobacila je Viki.
Marijana, Markova porodica nije blagonaklono gledala na Viktoriju, da li misliš da će tebe prihvatiti? - pitala je novinarka.
Pričali smo na tu temu. Bilo bi nekih zamerki zbog nekih priča, i moja porodica bi njemu, ali smatram da je on dobar momak, da je kulturan i vaspitan, smatram da bi njegova porodica radije prihvatila mene nego nju - rekla je Marijana.
Sigurno bi bilo sumnje za nju, gde ima dima, tu ima i vatre, ali bih ja objasnio da ona ne utiče loše na mene, ja bih tu našao kompromis. Kod Viktorije se nije mogao naći kompromis. Marijana ima sređen život, bavi se čime se bavi, sumnje postoje, to smo rešili. Miriše na to da će biti sukoba između Marijane i Viki. Ako bude fizički, ja sam tu da ih razdvojim, ako bude optužbi, ja ću demantovati ako mogu - dodao je Marko.
Ja bih zamolila da Marijana skine sa bubice X koje nosi zbog Igora X, a tvrdi da joj se Marko sve vreme sviđao - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ako uđe Stanija? - pitala je novinarka Marka.
Ja sam oberučke uplovio u vezu sa Marijanom, ako uđe Stanija, u mom društvu je dobrodošla, slobodno neka dođe. Neobjašnjivo mi ej da stam stavio taj gard, ona je lepa, zgodna, pametna, ali mi je drug - rekao je Marko.
Stanija bi bila sa kim hoće, da je htela njega, bio bi on sa njom. I on i bilo koji muškarac. Ona ima ozbiljnu vezu napolju, ne zanima je bilo ko u tom smislu - dodala je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.