AKTUELNO

U svom stilu prokomentarisao nominovane zadrugare!

U Beloj kući i dalje traju Nominacije. Lepi Mića je dobio reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da su Ša večeras više komentarisali kao estradnu zvezdu nego kao zadrugara. Mislim da Tara ozbiljno voli Nenada Aleksića, ali ona nema mu*a to da kaže. Kada je videla da se Monika približila Ša, ona je dobila napad i napravila haos. Sve što priča su samo šlageri, ona ne može da živi bez njega. Namazana je i koristi se trikovima, ali po prvi put to dokazuje. Što se tiče Ša, dobar je, hoće da da, da podeli, društven...Sa druge strane ima pogan jezik, ima neku prljavšrinu u sebi...Ludo je hrabar ali i lud. Reči i situacije koje govori Tari nisu normalne i više se ne zna šta je istina - govorio je Mića.
Znam ja šta Mića misli - dodala je Tara.
Moraš li da se mešaš? - dodao je Ša.
Demantujem da sam ku*va, demantujem da sam prostituka, demantujem da sam spavala sa navedenim ljudima, sve je to bilo u svađi - govorila je Tara.
Sve što sam rekao to je bilo u svađi, kako bih je uvredio i ponizio. Da li moram milion puta da govorim. Sve što sam pričao za stolom je živa istina i kada sam spominjao naš odnos bio sam maksimalno iskren. Ali kada sam vređao, to je bilo jer sam besan - pravdao se Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Taru je upravo iznerviralo to što si naveo da me ona voli, zato ovako reaguje. Njoj to ne odgovara da se kaže i zbog toga se naljutila na mene, pecka me da bi me isprovocirala kako bi ušli u konflikt - nastavio je reper.
Svašta bih ja rekao za Nenada, ali ubrzaću... Ša je imao veliku svađu sa Tomovićem pa je na kraju Ivana njegova sa njim bila u nekoj priči, nakon toga je imao problem sa Vukom Mobom a posle toga je Tara bila sa njim... Mislim da njega to boli - dodao je Mića.
Mene boli samo ono što Tara uradi, Ivana me ne pogađa jer nemam gram emocija - vikao je Ša.
Što se tiče Monike, njena tišina je glasnija od mnogih galama ovde. Mnogi nalaze partnere na društvenim mrežama, tako da ona nije prva i glupo je suditi joj zbog toga. Ništa ona ne radi, što ne radite vi... Ima prava da bude sa kim hoće, godine su samo broj... Nije ni prva ni poslednja kojoj svideo neko sa televizije ili neko ko je na ovaj način ušao u rijaliti...Mislim da će ova devojka biti ovde jako dugo, tiha je dobra i nenametljiva... Kako će biti kasnije ne znam... nastavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.