AKTUELNO

Ovo mu je zasmetalo!

Naredni gost voditelja Nenada Aleksića Ša i Mateja Matijevića u emisiji "Amnezija" bio je Miki Đuričić.

Želim da vam poželim sreću, korektno radite, nadam se da je Bane dobro, da će sve biti u redu. Drago mi je što si nastavio tradiciju da sami sebi puštate pesme, skupe stvari, Ferari, provalio sam da većina ljudi peva o onome što nema. Ja sam to u "Zadruzi 2" zabranio. Mnogo je jadno da tražiš da neko pusti svoju pesmu - rekao je Miki Mateji.
Želeo sam da ispromovišem svoju pesmu - dodao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim Dejan imao neki lep šampon, kaže Dejan dao mu glumac i skupi šampon od đumbira i stik, i brijač. Dva dana proveo sa njim. A ja... I kad nismo bili dobri, živeo je kod mene u pakli. Ostavio mi je pokvareni upaljač. Vidiš kako izolacija zbliži ljude. Želim da poručim supruzi da mi pošalje galete, pirinčane nudle, kuskus, malo zdrave hrane. I ulje crnog kima zbog psorijaze - rekao je Miki.
Mile mesar se javio, čestita ti i poručuje da se držiš - dodao je Mateja.
Pet dana ne jedem hleb, slatko, stomak mi se ispuvao, bolje se osećam. Nadam se da ću smršati 10 kila do Janjuševog rođendana, da se i ja malo podmladim. Zadrugarima želim prijatno popodne, vama puno sreće. Morate biti oštriji prema zadrugarima - dodao je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.