AKTUELNO

Neočekivano!

U današnjoj emisiji "Radio Amnezija" voditelji Mateja Matijević i Nenad Aleksić Ša, ugostili su Marka Osmakčića, Viktoriju Mitrović i Lazara Čolića Zolu koji su komentarisali jučerašnju svađu i to da li im Zola smeta u vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Viki je rekla da je Zola sa njima u vezi. kako se osećaš kada vidiš da Marko više pažnje posvećuje Zoli? - upitao je Ša.
Normalno je da se druži sa njim, ali me iznervira što dugo bleji sa njim. Stičem osećaj kao da me zapostavlja zbog Zole. Noralno je da smo non-stop zajedno na početku. Sada ne treba, trebamo da budemo malo odvojeniu. Zola me juče iznervirao jako! Imalo je perioda kad je Marko bio sa Aleks, Zola me je tada smirivao. Ja iz nemoći, što nije hteo da mi da drugu šansu, htela sam da se osvetim. Mene je pogodilo zato šro mi je Zola drag - rekla je Viki.
Da li Zola uživa u tome kad te pecne ili hoće da dokaže da ti nisi dobra za Marka? upitao je Ša.
Nije Zola protiv nas, boli ga uvo. On mi se našao dosta tu kada mi je bilo loše, pričao mi je šta mu je Marko pričao za mene. Drag mi je ali ima rijaliti momenat, imam ga i ja. Ja sam isto takva.Niti sam ušla u priču sa Markom zbog rijalitija pa da pravim namerno svađe. Ja ve radim iz duše iako je loše po mene. Prebacim krivicu na Zolu jer je stalno tu! Znam da se on neće naljuti! - dodaje Viki.
Rekla je da joj smeta jer ga stalno braniš - Meteja je upitao Zolu.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da ne misli dosta stvari koja je ona rekla. Ako tražiš od mene iskreno mišljenje, rećiću ti. Kada je smatram da napraviš nešto što nije ispravno, ja kažem šta msilim. Ja sam dobio puno uvreda, nisam to zaslužio. Apsolutno neću više da pričam sa njom! Neću da me spomene više. Ne zanima me više njihov odnos, neću da ga komentarišem, posle ispadnem budala. Sa moje strane je fer i pošteno ali se neću više mešati u njihov odnos - odbrusio je Zola.
Ja se nalazim između dva problema kada se oni posvađaju. Kad je neko bio korektan prema meni, ja sam prema njemu. Svi mi kažu da mi je Zola dobar prijatelj. Zola nikada nije pogrešio bilo šta prema meni - rekao je Marko.
Da li na prvom mstiu stavljaš prijatelja ili devojku? - upitao je Ša.
Za mene je devojka uvek ispred drugara. U ovom slučaju, drug mi je na prvom mestu. Uvek ću stati na njegovu stranu u ovom preostoru! - dodao je Marko.
Ponekad je bolja sama priča sa Zolom nego s*ks sa Viki, to si ti izjavio, da li je to istina? - pitao je Mateja.
To je tako zvučalo. Ja imam strast neviđenu sa Viki. Ja sam nekim delom sa njom zbog s*ksa! - prokomentarisao je Marko.
Šta ti misliš, da li išta ima od ovog onosa kada izađu napolje?- upitrao je Mateja.
Ne, loše utiču jedan na drugog. Ali nikada se ne zna! - zaključuje Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S

#Lazar Čolić Zola