AKTUELNO

Ljubav cveta!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditeljka Ivana Šopić, najavila je zadrugarima naredni klip, na kom su oni imali priliku da vide Dejana Dragojevića i Aleksandru Nikolić kako razmenjuju nežnosti u krevetu. Zadrugari su pomno pratili svaki detalj!

Voditeljka je dala reč Marku Janjuševiću.

Msilim da se Dejan zaljubio! Njegov odnos sa Aleks je odnos koji on nije doživeo sedam godina. Ja znam da se on sa Dalilom nije poljubio nijednom. nikada nije viđen da je ovako zaljubljen! Ja sam za tu ljubav... - rekao je Jenjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka je dala reč Mikiju Đuričiću.

Meni je Dejan za posmatranje fascintan. Neobičan je jako! Ja bih voelo da je on ovaj Dejan, da bude veseo. Ja nikoga ne mrzim, on zna šta mu zameram. Najzanimljiviji je kad igra, presmešan je. Ako je njemu lepo, meni je još lepše. Nikada nismo videli da neko tako voli! - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka je dala reč Marku Đedoviću.

Čovek je preživeo cunami i evo ga, živ je i zdrav. Kada je sve preživeo, biće mu lakše. Moramo imati svoje JA. Moraš sebe da gledaš u tim nekim situacijama. Najveća glupost je idealnizovati nekoga koga voliš. - prokomentarisao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka Ivana Šopić je zatim reč dala Aleksandri Nikolić.

Da li ćeš biti stpljiva za Dejana? - upitala je Ivana.
Ja puštam da se sve odvija polako! Prija mi, lepo mi je sa njim. Drago mi je što nas je Jnajuš postavio u izolaciju! - odgovorila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A. S.

#Aleksandra Nikolić

#Dejan Dragojević