AKTUELNO

Opa!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Dejana Dragojevića.

Da li misliš da kad se muvaš sa Aleks na žurki okrećeš se ka Marijani i igraš - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne muvamo se, ja kad se budem muvao biće drugačiji odnos. Ja sam drugačiji u muvanju. Marijanin i moj odnos je isti od početka, igrmao. Flertujemo, družimo se... Nije za*ebancija, neću da ulazim neiskren u odnos i bude prebrzo i komplivano. Ima mnogo toga da se ispriča i stavi na papir da bi to moglo da funciniše. Ako će se nešto desiti, desiće se iskreno - pričao je Dragojević.
On je sinoć igrao sa dosta devojaka... Milane, ja sam ljubomorna, naravno da mi smeta. Mi nismo u vezi, može da radi šta hoće. Sinoć su mi prilazili ljudi da mi kažu kako me Dejan ponižava. Pričaćemo posle emisije, naravno da mi smeta... Pričaćemo, što se mene tiče uz poljupce - rekla je Aleks.
Ja bih se sa njom ljubio non stop, ali ne želim da bude neiskreno. Zato je bolje da prođe neko vreme i priča, komunikacija. Ja sam sad top. Ja ne volim, krene da me hvata gušenje od guranja, mene je to koštalo glave. Nije mi svejedno da ulazim i sa njom sam pričao, ti inati, ja to ne tolerišem. Ja se sa Marijanom nisam ljubio, nisam bio u vezi. U situaciji sma da sam imao 169 faza i sa svim u glavi što se dešava drugim ljudima uviđam greške, a ne želim iz greške. Ako nešto treba da bude mora da bude iskreno, bez prostora za inat, insinuacije i dobacivanja. Jako sam opipljiv i o svemu moram da vodim računa - govorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je jutros bilo zanimljivo sa Aleks, dolazila i izlazila, terala sam je da se vraća na žurku. On je celu noć igrao sa devojkama... Meni je ovo jutros bilo super. Slažem se da malo više mi trpamo Marijanu, ona nema emocije ni prema Marku, ni prema Dejanu - govorila je Viki.
Meni je drago da drugarice brane jedna drugu. Drago mi je da su se udružile - dodala je Marijana.
Što se tiče odnosa mene i Aleks, ja je nikad nisam napala dok je bila u odnosu sa Markom, niti posle... Ona meni devojka prija, dok i nije bila u odnosu sa Dejanom, nemam da osetim da će me nešto, dok kod Marijane sam pokušala i htela da obnovim druženje - pričala je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.