AKTUELNO

Haos!

U toku je porodični sastanak. Bane Čolak je otkrio da Gruja ne "miriše" Glumca, koji ga je potkačio i prebacio mu njegovo zdravstveno stanje. Čolak je potom rekao da je Mima kriva za Grujino zdravstveno stanje:

Mene zanima šta se dešava sa Zolom i Nevenom, posle ovoga što je Zola imao sa Deniz. Potegla se tema da su Nevena i Zola imali dogovor od ranije, mene zanima koji je to dogovor - rekao je Čolak, pa otkrio da je Tara ljuta na Janjuša.
Tara je pričala da ju je Janjuš gledao ispod jorgana kada je bila sa Ša - rekao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću da komentarišem vaše odnose, ja sam imala sukoba sa Mićom u ponedeljak, i taj odnos smo sami rešili u hodu - rekla je Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja samo moram da kažem za mene i Aleks da sam ja stalno prilazila, a ona je ona koja kulira. Ona je sinoć prišla Luksu, i rekla mu kako joj je žao što je rekla meni da ju je muvao. Ovo je između mene i Aleks, ali mi nije jasno što je ona pričala da ju je neko startovao. Naš odnos je čudan, ali mi nismo u vezi - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ne pravdam nikome, a moja stvar je kako ja hoću i šta ja hoću da radim. Ja sam se šalila, a ti, Jovana, shvati kako želiš - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video - prilogu:

Autor: N.B.