AKTUELNO

Totalni haos!

Upravo je počeo Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem. Viktorija Mitrović u prisustvu Marka Osmakčića uradila je test za trudnoću i saznala da ipak nije u drugom stanju. Voditelj je podigao Sandru Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako nisu želeli da imaju bebu, zašto nisu pazili? - pitao je Milan Rešićevu.
Marko je naveo da je ubeđen da to ne može da se desi. Nakon svega što su izgovorili jedno drugom i kako su se ponašali, meni je sve suludo. Najviše me nervira kad neko kaže 'ja ne želim da se mešam u neki odnos' a živimo ovde i ne možeš da ne kažeš ništa kada živiš sa tim ljudima. I što ne želim da saznam - saznam, apsolutno uvek imam mišljenje. Kada se desilo ovo, neću da grešim dušu i da kažem da Marko ni za šta nije u pravu. Kada su krenule te njihove prve trudnoće, ona je dolazila, pitala za savete kako da se postavi prema njemu, šta da radi... Ja sam nekako kako sam znala savete, porudila se da budem tu. Moj savet, pre ulaska u vezu sa njim, bio je da ostane sama jer je emotivno nestabilna. Verovatno je on to shvatio kao moj napad na njih valjda zbog onoga što je bilo uzmeđu nas, ne želim ni da se sećam toga. Od tada sam se potpuno povukla jer ne želim da ispadne sve i svašta. Čak i kada me je pitala za ponešto ja sam lagala - govorila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da kada su razdvojeni funkcionišu mnogo bolje. Ponašanje im se znatno pogoršalo od kada su ušli u vezu. Niko im ne želi zlo, nego im je lakše da okrive druge ljude. Ništa dobro ne donose jedno drugom. Ona zaboravlja da ima dete, baku, deku... Totalno se promenila i ne vidi sebe. Njemu je činila loše stvari, a ako nekoga voliš onda se to ne radi. On je nju takođe vređao... - rekla je Sanja.
U nekim stvarima se slažem sa tobom... Da vam bude malo jasno... Mi smo kao narkomani koji se navuku na neku drogu. Narkoman pokušava da se sline, zna da to nije dobro i da ubija, ali nastavlja. Zna u dubini duše sve, ali džaba... Mi smo se potrudili day smanjimo tu količinu da bi bilo bolje. Ne znam da li je to navika ne znam. Smatram da su intimni odnosi legalna droga, to mu dođe na isto. To je moje mišljenje - dodao je Marko.
Vi kad biste imali malo više kontrole bilo bi lakše, ovako sve ide u negativnom smeru - dodala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je blaže sve Viki prihvatila od Marka. On ima neki gard od svega ali bi prihvatio ovo dete sigurno - rekao je Mihić.
Sve dok ne dođe do toga do kraja, ne znaš kako bi reagovao. Da sam ja čuo da je trudna, možda bi ja promenio mišljenje. Nisam ja toliko zadrt i surov koliko mislite - rekao je Osmakčić.
To sam i rekao, nisi ti takav kakav deluješ i ne misliš toliko loše o Viki - dodao je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nhiko ne može glumiti, ja sam to odavno prošao! Se*s je ludilo mozga i nema bolje droge od toga. Ako ti je dobar se*s onda je to najača hipnoza. Svako ko je to doživeo poistovetiće se sa mnom! - dodao je Marko.
Ti si bio divan prema njoj, ona se zato i zaljubila - dodala je Matora.
Njoj je nebitan taj se*s, ona tebe voli kompletno. Ali je svakako svesna da samo na taj način može da te zadrži pa zato to i radi - dobacio je Karić.
Dečko koji voli toliko svoju devojku, ne bi pričao ovakve stvari. Njoj je se*s nebitan, ona sve radi zbog njega! - vikala je Sandra.
Demantujem! Ja sam njoj nudio da imamo odnos bez se*sa! Ona meni samo što šamar nije opalila! - vikao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga