AKTUELNO

Drama!

Nakon Lepog Miće, Stefan Mihić se javio za reč, kako bi prokomentarisao raspodelu budžeta Marka Janjuševića Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Gospodine Marko Janjuševiću, želim da ti se obratim i kažem dobar dan. Obratiću ti se i objasniti neke stvari. Sada je 18:05. Kada si počeo da deliš budžete, obrazložio si jasno, ali ljudima koji su bitni. Posle tih pet podela, koje su trajale 55 minuta, sledećih 36 podela su trajale ukupno sat vremena. Prvo i osnovno, ti kao stari zadrugar, treba da me gledaš u oči. Jedino si bio iskren prema Mići i meni, jer smo te izazvali, tražili tvoju reakciju, na šta si ti naseo. Ti pričaš o promeni... Druže, dva puta si se tukao sa Krletom. Ja lično znam šta misliš o Neveni Savić, nisi joj to rekao. Prićaš za Irmu da ti je postala simpatična, ne možeš očima da je gledaš - krenuo je Mihić.
To je moja ironija - uzvratio je Janjuš.
Svi znamo šta je Zola učinio za tebe, Sandra Rešić ti je j*bala sve po spisku prošle godine, znam kako mišljenje ima o tebi. Janjuš 90% ljudi ovde ne može da gleda očima, ovo su bili šlageri. Sat vremena kupovine mira, vrlo siromašna podela, vrlo loša, dosadna i neiskrena. Ja se lično nisam uvredio zbog budžeta, nego zbog reči. Ti nisi doktor, ni psiholog. Ja sam za tebe doktor nauka. Druže, ne možeš da se meriš sa mnom. Pokušao si da me poniziš. U mnogim situacijama si mi rekao sve najlepše - govorio je Stefan.
Druže, nisi dobro - odgovorio je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam dobro psihički, ali sam loše jer sam među vama. Nije poenta koliko si puta pao, nego koliko si puta ustao. Da ne bih dužio, uzimao vreme zadrugarima, gospođice Sandra Rešić, poltronu Marka Đedovića, imam pravo da komentarišem ovde - zaključio je Mihić.
Ostaćeš još dve nedelje, ne sekiraj se - uzvratila je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.