AKTUELNO

Svi su u šoku!

Emisija "Pitanja novinara" i dalje traje, a Tara Simov i Nenad Aleskić Ša naredni su komentarisali svoj odnos, raskid i novo pomirenje:

Ja ne znam, ne mogu da dam nikakav konkretan odgovor. Mogu ja da lažem sebe i druge, ja sam više puta rekao da sam slab na nju. Znaju ljudi da ja nisam psihopata, ona je time srozala sliku o meni. Smatram da sam normalan, nisam normalan kad je odnos sa Tarom u pitanju. Svestan sam da mi ne možemo biti zajedno, Tara ne može da koriguje neke stvari. Ona uopšte nije klinka, nije nezrela, prošla je mnogo toga i prošla je ulicu. Jednostavno, kad sam ispred nje i kad je vidim, nije mi svejedno. Ne zadovoljava me ništa na kašičicu. Ja nikada nisam odustajao kroz život, ali ja ne želim ništa na silu - govorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Prelazim preko mnogih stvari, ali ne jurim nikoga. Jednostavno, slagao bih šta god da kažem. Svakoga dana kažem sebi da neću da progovorim sa njom, kladio sam se sa ljudima da se neću miriti sa njom, ali uvek pogazim svoju reč. Ovo je nešto najčudnije što mi se u životu desilo.Svestan sam da tu nema budućnosti, a znam da nije u meni problem. Znam da ne tražim mnogo, nisam bahat, nisam materijalista, skroman sam u ljubavi, želim da je neko tu i da me voli. I ona sama kaže da ne želi da se promeni. Retko kad pokaže nešto žensko, da se ponaša kao žensko. Ja volim njen karakter, nekad mi i prija kad je tu, ne prija mi kad me isprebija. Ja nisam doživeo da mene devojka udari, a ona posle dođe, pogleda me i ćao - nastavio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga