AKTUELNO

Ne mogu da se slože!

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su danas u pušionici vodili polemiku oko toga da li on sme da priča sa Anđelom Đuričić i Matejom Matijevićem. Ša je odgovorio Tari da po njenom principu, ona ne bi smela da se druži sa Dejanom Dragojevićem i Anđelom Rankovićevem.

Jedino koga možeš da mi zameriš je Anđelom, sa kojim sam se prošle godine muvala. Nismo se muvali Deki i ja. Deki je učio da muva, a ja sam mu samo pomogla - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja samo pričam o principima. I nemoj da me nabeđuješ da pričam sa nekim sa kim ne pričam. Sprdao se jutros sa Anđelom i Matejom kad je stigla patkica, Marijana prošla sa Anom, ja odlazim u sobu, postavljam patkicu. Meni su Pačići sad postali gotivni, ne možeš da ih ne gotiviš sad, ja njih volim. Tara otvara oči i zamera mi Marijanu - govorio je Ša.
I Anđelu i Mateju. Ti si toliko opsednut sa mnom, da ja ne mogu da pojmim da vidiš drugu devojku - istakla je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo, Ša je zamerio što pričam sa tobom, a mmuvali smo se - rekla je Tara Anđelu.
Ne, ona je meni zamerila Anđelu i Mateju, ja kažem po tom principu, ako ja ne smem da se družim sa njima, onda Tara ako se muvala sa Dekijem, sa tobom, da li ima pravo da se druži sa vama. Samo princip, ne k*njam ništa - govorio je Ša.

Ša je potom nastavio da se hvali poklonom koji je dobio od Pačića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.