AKTUELNO

Haos za crnim stolom.

Debata na temu "Da li inat u ljubavnom odnosu donosi dobro ili loše?" je u toku, a na redu su zadrugari koji su imali priliku da daju repliku na izlaganje govornika. Marijana Zonjić je dobila reč.

Ovde postoji jedna osoba, zvana Dino inat. Niste se setili kada je Tara terala inat Mateji sa Dinom, itekako vam se svideo, a to je samo da terate inat kako biste prikrile da vam se sviđa. Mia je isto terala iant Mihiću, preko Dina isto. To je samo opravdanje za neke stvari - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan Mihić je dobio reč, pa je posle njega ustao i Lepi Mića.

Najgluplja moguća stvar je inat. On ne može biti ni pozitivan ni negativan, do krajnjeg epiloga ne možemo znati - započeo je Mihić
Ti ne znaš ni da se potpišeš - dobacila je Sanja Mensuru.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoj koeficijent inteligencije je ispod 40... Mi ne možemo znati kakav će taj inat biti na nas. Vi ne znate kako će se taj inat završiti, do krajnjeg epiloga - zaključio je Mihić.
Inat je pi**nje uz veta. U životu postoji rezon i razum. Inate se slabići i gubitnici. Čovek koji je ostavren u životu, ne inati se nikome - rekao je Mića.

Anđelo Ranković je dobio reč.

Složiću se sa Mićom u ovom njegovom izlaganju. Smatram da ishod može da bude pozitivan ili negativan i zavisi od cilja. Ukoliko je cilj da se povredi neka osoba, onda je loš ishod - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti sad iz inata da se ošišaš i budeš lepša, ti puštaš kosu - rekao je Mića Marijani.
Juče mi je rekao da ako ne uzmem palačinku, da će da me baci u jezero - skočila je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi kad bi rekli sve o ku**vama, manje bi na ovom svetu bilo ku**i - rekao je Krle.

Marko Osmakčić je naredni zadrugar koji je dobio reč.

Ja ako pušim tri kutije dnevno cigara, ja u inat hoću da ostavim da pušim, to radim u inat. Isto je u ljubavi - započeo je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Trebalo bi želja da te povuče da održiš tu ljubav, a ne inat - rekao je Anđelo.
Pričaju da je inat potajna želja, ne. Ja u inat odem sa drugom devojkom, jer želim da napakostim...Meni je veći cilj da ja napakostim toj osobi, nego da uživam sa tom drugom osobom. Ako ja prevarim svoju devojku sa Stanijom, napakostio sam joj tako što će ona da kaže da bi i ona spavala sa njom. Ima inat gde postoji neka želja, a negde gde je to samo cilj da se napakosti nekome... Kod Aleksandre ispada da je inat, ali je u početku bila potajna želja, ali kad podvučem crtu, bio je inat sa željom - rekao je Osmakčić.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić