AKTUELNO

Nisu ih štedeli!

U toku je emisija "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Voditelj Milan Milošević je dao reč Dejanu Dragojeviću kako bi prokomentarisao odnos Milice i Mensura.

Ja ću kratko. Mensur je taj koji održava njihov odnos i da nije on taj, odavno bi se raspala ta njihova veza. Mislim da Mensur vuče sve konce i da je na silu pokušao da se udalji. Tako je i u trojci, kad se povukao, Mina se zaintresovala. On je mnogo ispred nje. Ona po strani ostavlja prostora, a on se i dalje bori za to. Njoj sve odgovara i kad je tu i kad nije, a njemu ne odgovara kad ona nije tu. Sve dok Mensur bude balansirao, to će da traje - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Koje je perspektive ovaj odnos po tvom mišljenju - pitao je Milan.
Pa teško da će biti zajedno - rekao je Dragojević.
Čuda se događaju - dobacio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Svašta se ovde dešava. Pomešaju se sujeta i ljubav - rekao je Dejan.

Anđela Đuričić dobila je reč.

Milica jeste, u karantinu, pokazala jedno lice u odnosu na ovo što vidimo sada. Mi nismo mogli da vidimo Milicino ponašanje van veze, dok nisu raskinuli. Milica se jeste pokazala kao verna tebi nakon izlaska iz veze sa tobom...Tu se desila i Ana. Desio se i taj ulazak, a vi ste raskinuli pre toga, zahladnili ste odnos. Od tog trenutka ste još više zahladio odnos. Desilo se to da tebe vidimo drugačije i u drugom svetlu, a dešavaju se i te flašice i to. Niste se tako muvali i sve to. Kad si sve sabrao i oduzeo, da li si ti shvatio da je tebi više stalo do Milice ili želiš da staviš po strani to poštovanje, ja to ne znam, ali se dešava da vidim promenu prema njoj. Znam da je par dana bila uzbuđena i srećna, jer si ti na neke njene provokacije reagovao drugačije. Ako ne osećaš ništa prema Milici ili osećaš neko poštovanje prema njoj, reci joj iskreno, veruj mi. Ona nema konkretan odgovor šta se dešava između vas dvoje...Mislim da ti i Ana možete pametno da iskoristite ovo, ali tebi (Milica) će biti teško, ali će ti kroz par dana biti možda i lakše. Dobićemo sve odgovore na odnos između Ane i Mensura - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona (Dalila) je prva rekla da neće ništa da se desi, pa je otišla u Ekonomsko - rekla je Milica.

Milica je potom dobila reč.

Nemam šta da komentariše, videćemo ko stoji a ko sedi čvrsto pored svojih reči- Dobiću odgovor što se tiče njihovih postupaka ove nedelje - rekla je Milica.
On je rekao da ni jednu odavde neće oženiti, tu se ubrajaš i ti - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da se to neće desiti, ali ja njega ne mogu da gledam ni kao druga ni kao priajtelja. Za većinu stvari je ispao u pravu, ali sve u svemu, ali najbolje će vreme da pokaže sve - dodala je Veselinovićeva.

Lepi Mića je naredni zadrugar koji je analizirao odnos Milice i Mensura.

OMilica je mnogo odrasla. Ona zna neke stavri da kaže. Ja ne znam tačno špta je ona pričala sa majkom i da li je bilo nekih šifri, ali je posle posete došlo do neke mutne promene. Milica na sva pitanja odgovara isto. Ona je rekla majci da zna šta radi, znači nešto radi i nije glupa. Milica je objasnila sve, ali mi tek sada nije ništa jasno - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde je najveći problem kad ona nešto kaže, pa kaže da nije to rekla
Ona to uvek kaže, pa negira. Ti u ovoj svađi nama daješ za pravo da mislimo da lažeš i petljaš - nastavio je Mića.
Ja i da hoću da izađem iz ovog odnosa teško je, jer ja ne mogu da gledam da se ona cepa i da hoće neko da ima lošu nameru, ja to ne mogu da gledam. Ja mogu da razgovaram i da budem sa Anom, kad ja hoću, ali Ana nikada neće biti na čistac sa mnom - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić