AKTUELNO

Evo šta je ispričala!

Voditelj Milan Milošević je pokrenuo narednu temu u emisiji "Pretres nedelje", odnos Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića.

Pre nego što te pitam nešto konkretno, u kakvom odnosu si sa Mensurom i da li ti on daje nadu? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Prisniji smo poslednje dve nedelje, i dalje ne pričamo o našem odnosu van stola, ne potenciram tu temu. Za sad je ovako - rekla je Milica.
Odakle ona vaša svađa u pabu? Kad si mu ti rekla hajde da pričamo o tvojim mami, kad je on pomenuo tvoju - rekao je Milan.
Ja samo uzvraćam ono što on meni kaže. Kao što je on sad, takva sam ja bila u našem odnosu. Ovo sam bila ja što je on sada, mislim da gledam sebe u našem odnosu sa početka - odgovorila je ona.
Šta ti je značilo kad si se obratila majci, pozdravila je i rekla: "Nemoj da se brineš, znaš da znam šta radim, nisam glupa" - dodao je Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, rekla sam da znam šta radim, da nisam glupa, da ne bih dozvolila da opet tek tako uđemo u odnos da budemo opet zajedno, a sa tom nekom nesigurnošću - rekla je Milica.
Ja bih skontao da si rekla da igraš igru i da hoćeš da budeš rijaliti star - dodao je Đedović.
To može da se tumači na hiljadu načina, ali ja sam rekla na šta sam mislila. Nisam glupa, hoću sebe da uverim u neke stvari. Da se ne desi npr. da uđe neka nova učesnica, da gledam opet iste stvari - rekla je ona.
Ali to se dešavalo nakon vašeg odnosa. Ti kažeš da si imala ružno ponašenje u vezi, ti si kriva znači za taj odnos, a onda kažeš da si ti izgubila poverenje. A imali smo svedočanstva tvojih laži - dodao je Đedović.
Plašim se da ne bude ista jačina kao pre. Šta ako budemo zajedno, pa ne bude ista jačina, pa uđe neko... On mi je rekao da je to nemoguće, ali sve i svašta mi pada na pamet. Razmišljam šta će da bude posle svega. Jeste do mene bilo, rekao je da je zbog mog bezobrazluka - nastavila je Veselinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

A zašto se ti onda mami izvinjavaš? - pitao je Karić.
Što je nisam poslušala. I za stolom sam rekla da idem svojim osećajem. Zato sam joj rekla izvini. Da nema zašto da se ljuti. Rekla sam i Darku da ću da se borim za taj odnos, sve dok ne budem nešto drugo osećala. Dajem sto posto sebe, trudim se, iscrpljena sam, ali imam tu neku želju i volju. Gledam to na neki drugi način. Ako sam ja dobra prema nekom, da će i taj neko da bude dobar prema meni - rekla je Milica.
A što ja nisam dobar prema tebi? - pitao je Mensur.
Mislila sam generalno na ljude u rijalitiju - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispada kao da on radi ko zna šta - rekao je Đedović.
Neću da planiram bilo šta, neka bude kako bude. Ili ću da se iznenadim ili da se razočaram - dodala je ona.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.