AKTUELNO

Muk za crnim stolom!

U toku je emisija "Izbor potrčka", a voditelj Milan Milošević saopštio je zadrugarima da je Filip Car, glasovima publike, zauzeo drugo mesto, kada je reč o zadrugaru koji je spreman da preuzme rizik.

I jedna i druga situacija su rizik. Što se tiče Filipa nema on to u glavi, da razmišlja o riziku. Kad vrati film shvata da je preuzeo rizik ulazeći u bilo kakav odnos sa Majom Marinković i bio je svestan svega. Svaki moj intervju koji je bio kod Drveta, evo šta se desilo. Najavio sam kataklizmu, koja se dešavala sve gore i gore svakog dana. Ne vredi, što se nje tiče, ona nikada neće doći sebi, niti može.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio sam i ja sa nekima tri godine, pa sam bio i mirniji i sve - ubacio se Car.
Mene ne zanima, ne intresuje me. Rizik je Milane, što se tiče i Maje, ali i njegovh. Svestan je da ga gledaju njegovi i sve - rekao je Janjuš.
On je gurnuo u taj odnos, stavio je u izolaciju sa Carem - uskočio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Dalilu taj rizik, mislim da niko do sada nije ušao u taj rizik, jer si znao da će te čekati pritisak. Rizik je da muvaš udatu ženu u rijalitiju, a onda je rizik i da sve izdrži. Ja sam Dejana stavio na prvo mesto. Dejan bi pre voleo ili oprostio, kad bi znao da ona drugog ne voli. Kad bi on znao da ona nema osećanja prema nekom drugom, on bi oprostio - rekao je Janjuš.

Bane Čolak je dobio reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Filipa stavio na prvo mesto. Nisam stvarno čuo da će neko ko je najbliži iz porodice, da potegne tužbu protiv njega, a on je preko svega toga uzeo ogroman rizik da uđe u ozbiljan konflikt sa porodicom. Druga situacija je kada je ostavio Dalilu. Ostavio je lako i ušao u drugi odnos - rekao je Čolak.

Sandra Rešić je odmah nakon Baneta, dobila reč.

Ako bi izuzeli sve to sa udatm ženom, mislim on je slobodan može da proba, ali mislim da je najveći rizik preuzeo kad je ostavio Dalilu - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle Sandre, Marko Đedović je dobio reč.

Filip Car je sav rizik povukao u ulasku u odnos sa Dalilom isti kao što je i sama Dalila. Svakako ima udela, ali i meni najvećeg udela, ima porodica u njihovim odnosima. Logično mi deluje da budu porodica i priajtelji na prvim mestima, a Filipu su oba govorili suprotno - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

I dalje mislim da je on momak koji sa sobom nosi taj dah... Rizično živiš, ali mislim da to njega ispunjava. Voli adrenalin i tu vrstu životne vožnje... Nije ni on očekivao da će da se zaljubi - pričala je Tanja.

Marko Osmakčić i Anđela Đuričić dobili su reč.

Sad da ja vagam što je na drugom ili trećem mestu, previše je. On je nosio preveliki teret, jer on nečiju sreću od pet godina narušavaš i kvariš. Onda, ulazak u vezu sa Majom i ostavljanje Dalile. Filip je sve radio sa nekim rizikom, ali ga to ništa nije poremetilo - naveo je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

On je preuzeo rizik što je oženjenom čoveku rekao da mu se sviđa njegova žena. Onda je počeo komunikaciju sa njom. Je l' postoji neki brak da je propaoo zbog neke veze, a da su ostali u vezi? Ja za to ne znam. Znam da su se na kraju pokajali - rekla je Anđela.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić