AKTUELNO

Sada bi sve drugačije da može!

Milan Milošević je pročitao naredno pitanje za Saleta Luksa.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto ne podnosiš Anu Spasojević? - pročitao je voditelj pitanje.
Nije da je ne podnosim, nego eto... Lažno pada u nesvest, folira se, sve mora da vidi i da gura nos. Nemam ništ alično protiv nje, ali mi smeta njeno ponašajne., Generalno je ne mrzim, nikoga ne mrzim...Marko misli isto, Tara, Matora - govorio je Sale.
Stalno je besna, stalno je ljuta, džangrizava - dobacivala je Tara.
Svako ima prava na svoje mišljenje, stvarno me ne zanima šta ima da kaže Sale Luks, koji stalno menja svoje mišljenje... - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan Milošević pročitao je naredno pitanje za Viktoriju Mitrović.

Da li se kaješ što si sama pričala da želiš od muškarca samo se*s, pa te sada Marko koristi samo za to? - glasiloo je pitanje.
Kajem se što sam to tako rekla. Kajem se i za neke druge stvari koje sam rekla o sebi. Svesna sam da sam ja Marku draga i da ima neku emociju, nije voljenje ali je nešto. Malo mi je i neprijatno. Da je ostalo samo na kombinaciji, verovatno ne bih ni došla do ovog stadijuma. Očito sam ja ipak ta koja ide na kapiju, a ne on. Sama sam za sve to kriva. Stvarno sam sa njim iskreno i iz ozbiljnih emocija... Svesna sam da me ne voli ozbiljno i mnoge stvari me kopkaju, ali na kraju nas dvoje znamo najbolje šta se dešava između nas. Ja u njega imam poverenja, ali ne u potpunosti, takođe ni on u mene nema poverenja sto posto što je i normalno. I za to sam sama kriva, jer da nisam uradila ono na žurci ništa od ovoga ne bi bilo - odgovorila je Viktorija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga