AKTUELNO

Drama!

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Milici Veselinović.

Lepo ustani i reci kako si olajavala Mensur pred Dalilom
Nisam olajavala, pričala sam situaciju, da je ružno to što je uradio meni, da sam ja to najmanje zaslužila. Ne postoji razlog da povisi ton na mene. Ali kao što sam rekla danas Dalili, gledam da nađem opravdanje za to što on radi, da svalim na sebe tu krivicu - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensure, večeras te je Milica tračala sa Dalilom, da si je šutnuo u nogu, sapleo da padne, gurnuo u leđa, a sve to što niste tačno odgovorili na igrici. Do kada ćemo slušati da si ti agresivac? - pročitao je Milan pitanje.
Nisam to rekla. Rekla sam da je hteo da me saplete, da sam posle otišla u sobu, nisam spomenula leđa... - pravdala se Milica.
Milice, 4 meseca ovde ustaješ i lažeš - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste mi rekla da ju je šutnuo u nogu. Bila je devojka u problemu, ja sam se vratila od psihijatra, ona završila jelo sa Mensurom i krenula je priča, ona rekla da ima problem sa Mensurom. Ona je rekla da je i pored maminih reči prešla preko svega. Rekla mi je da joj je stalo do njega, da joj je rekao mrš, da joj je dovoljno da je zagrliš, da oseća neke stvari od strane tebe. Oseća se lepo kad si joj u blizini, da ima osećaj da je tu samo da ti skuva, počisti. Da prebacuje krivicu na sebe za neke stvari, ne mogu da se setim - rekla je Dalila.
Bilo je neko pitanje na kvizu znanja, moguće da sam joj rekao mrš. Nisam je gurnuo, u predelu leđa je nisam takao. Spotakao sam je o članke kad je išao - pričao je Mensur.
Ja sam bila tu, gurnuo je i rekao marš u sobu, a sve zbog odgovora - ustala je Ana Spasojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto sam odreagovao tako? Nije me pitala za odgovor, ja sam znao odgovor, rekao joj da je debil, ona mi rekla da idem u p*čku materinu. Zbog toga, to me je iziritiralo, ne odgovor. Zbog toga sam ja prekinuo odnos, zbog njenog bahaćenja. I kad mi je rekla "P*čka ti materina", sapleo sam je, jer mi mafija. Sto puta sam joj rekao da će da plače kao p*čka kad mi mafija. Posle kuka što neću sa njom. I rekao sam joj mrš u sobu kad si bezobrazna - rekao je Mensur.
Šta misliš, koja je bila njena namera i potreba da baš Dalili ispriča to? - pitao je Milan.
E to je poenta, šta je njoj Dalila, drugarica? Nije nijednom rekla u ova tri meseca i rekla ovako: "Da, on se trudi oko mene, tu je za mene, vodi računa" - govorio je Ajdarpašić.
Pa meni je danas rekla da joj je dovoljno da je zagrliš - nastavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Neće i ne može sa mnom tako kako misli da može. Možda sam manje fer u ovom odnosu, ali kako god okreneš, opet sam tu, nisam ništa konkretno uradio nešto. Opet sam tu za nju, ali ja imam fobiju od njenog k*rčenja. Tolilo me izludi - rekao je Mensur.
Ti mene prvi psuješ, ponižavša, koliko puta prećutim - dodala je Milica.
Nećeš nikad da budeš u životu to što želiš da budeš. Kraj priče. Ja sam prema tebi korektan, borim se da radiš normalne stvari, ne kažem ti da uživaš kao što ti je rekla tvoja mama... - nastavio je Ajdarpašić.
Otkud ti znaš na šta je ona mislila? Ne možemo da imamo svi razmišljanje kao ti - odbrusila je Veselinovićeva.

Mensur je ušao i u raspravu sa Aleksandrom Nikolić i rekao joj da nije lako doći do njega, a Aleks je poručila da ga on ne zanima.

Foto: TV Pink Printscreen

U prevodu, rekao ti je da si k*rvetina - dobacila je Irma.
Slažem se da Aleks može bolje. Hoću da kažem, nema k*rčenja, nema bahaćenja - govorio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba da ćutim, da spustim glavu - dodala je Milica.
Nemaš moć, nemoj da me p*čkaraš. Toliko si bolesno bezobrazna, da me izluđuješ. Izazivaš me - govorio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.