AKTUELNO

Šok!

Voditelj Dragan Marinković Maca nalazi se u zalagaonici "Mletački trgovac", gde zadrugari zalažu stvari. Tanja Jovićević bila je sledeća takmičarka, koja je donela amajliju, a zatim Maci otpevala pesmu Josipe Lisac. Maca se oduševio kad je pevačica pustila svoj glas.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Tanje, ušao je Bane Čolak, koji je založio kartu za predstavu, a MC Aleks je donela lisice.

Ovo opisuje Jovanin i moj odnos. Ovako je počelo, a ovako se završilo. Daj mi 500, inače nikad više neću da dođem - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi od mene traže pare po imanju, a ja sam ovde nacrtao sef, mapu... - došao je Sandi Kojić.
Šta gutate kad snimate porniće? Daj neku anegdotu - pitao je Maca.
Vijagru. Moraš da snimaš jedan kadar satima, 4 dana se snima iz više delova, pa malo je trema. Ovo je mapa blaga, ima više para, pa neka kupe da nađu - dodao je zadrugar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam dva zaloga. Prvi je dragocen, vrednost je dupla, nekorišćen je. To su čarobni vikleri. A drugi je čarobno drvce. Kad ga uzmeš, kad ti ga predam, spasi me. Znaš, dala baba dinar da uđe, a dva da izađe - rekla je Nevena Miličević.
Smuvaj Janjuša, Cara, nađi dečka, da vidiš da nije loše. Mazni Baneta Čolaka, zauzet je, napravi sr*nje i tebi i njemu i završi u Užicu, da vidiš nije loše, ako se sebi us*reš u život - rekao je Maca.
Razmisliću - rekla je manekenka.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je rekla Aleks? Mafija? Šta je to u ženama, sve hoće pažnju, a kad je dobiju ne - rekla je Matora.
Ne, čim si dobar, ide ispiranje mozga, a što si gori... - rekao je Maca.
Meni je ovo Pešićka poklonila, jako mi je draga majica - dodala je Tomićeva, koja je potom imitirala Irmu koja teši Dalilu.

Foto: TV Pink Printscreen

Maco, ovo je specijalni napitak koji je ostao od starih Rimljana. Znaš da su bili Rimljani sve do poteza Srema, Mačve. Ovo je od Sitizena - rekao je Mića i založio rakiju.
Maco, ako si bio u spavaoni, ove gće je zaboravila Lorna. Kaj Zagreb, ozbiljna uspomena - ušao je Sale Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Pozdrav, Maco. Vadila sam otisak Mihićevog penisa, ovo je to. Srazmerno je, možeš da uživaš u tome. Ide u minus - rekla je Deniz Dejm i začudila Macu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.