AKTUELNO

Novi haos!

U toku je Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem, voditelj je otvorio novu temu odnosa Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića.

Foto: TV Pink Printscreen

U kakvom si odnosu sa Mensurom? U nekom trenutku se čini kao da ste na korak do pomirenja, a u drugom se svađate kao danas? - pitao je Milošević.
Sada je to poseban odnos, nismo zajedno i ne znam da li ćemo se pomiriti. Nije da mi tako odgovara, ali mi je tako lakše. Ove situacije sa Anom, te ljigave i seljačke teme neću da komentarišem - rekla je Veselinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidi kako se prolepšala - dodao je Đedović.
Moram da ofiram Sanju, koja je rekla da ona 'smrdi kao tvor' - naveo je voditelj.
Nisam to rekla, rekla sam Aleks da moramo da utvrdimo ko smrdi i gde, nisam rekla da je ona. Konkretno sam mislila na zadah - pravdala se Grujićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam neko ko mnogo vodi računa o sebi i zaista nikada ne bih sebi dozvolio da budem sa nekom osobom koja nije u redu sa higijenom - dodao je Ajdarpašić.
Bila sam tu, Sanja nije rekla da je Milica, nego da nešto smrdi - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo se pomirili, lepo mi je sa njom, okej mi je da je zagrlim, prija mi njeno sadašnje ponašanje. Da se razumemo, u sobi se dešavaju i se*sualni odnosi, tako da se sve to nakupi - rekao je Mensur.
Ti si jedno đubre bezobrazno, ne znam na šta ti aludiraš? Ti si prvi taj koji je rekao svojoj devojci da ide da se kupa - ubacila se Viki.
Mi se kupamo i po dva puta nakon odnosa - pravdao se Osmakčić.
Ja tvoju malu ne bih komentarisao - dodao je Mensur.
Slušala sam ja kada su to govorili i aludirali su na Milicu i to je činjenica - nastavila je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti očekuješ posle mesec i po dana od raskida? - pitao je voditelj.
U većini slučajeva kada se mi svađamo, ja ne psujem, možda jesam drska i bezobrazna ali nisam kao ranije. Ne želim da se nastavljam, mislim da je tako najpametnije. Kada mislim da treba ja ću i da mu ljubomorišem i za manje stvari su ljudi komentarisali... Videćemo kako će da bude - odgovorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Zadruga