AKTUELNO

Haos!

Novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević je nakon svađe Marka Osmakčića i Sandre Rešić podigao Viktoriju Mitrović, kako bi sa njom porazgovarao o vezi sa Markom i njenim osećanjima.

Foto: TV Pink Printscreen

Viktorija, kako si, zbog čega si danima, nedeljama u takvom stanju? - pitao je Darko.
Pa, celokupna situacija, muka mi je svega, i ove situacije sa Markom, kad pogledam, to je to - rekla je Viki.
Da li ti nedostaje Markova pažnja? Da te razume, sasluša, da vam se odnos ne svodi samo na s*ks? - pitao je Tanasijević.
Pa imamo, pričamo mi... Imamo komunikaciju i ovako i ispod jorgana, zna on šta me muči. Ja više nisam za rijaliti. Sve me je stiglo, što spolja, što ovde. Kao da nemam snage, nemam ni želju da se borim za bilo šta... I dalje mislim da mu se Aleksandra iskreno svidela, da nije kliknulo, mi smo se spojili opet, ja ne osporavam da on ima emocije prema meni. Možda je samo zaljubljenost, sve mi se pobrkalo. Pita on mene kako sam, hoće da mi spremi da jedem, kaže mi da se napucam, sredim... I Zola isto tako, ne znam šta da kažem... - dodala je Mitrovićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Viki vrlo rado nesvesno dođe u pušionicu kod svojih "prisnih drugarica", isformuliše krivo nešto... Rešićka, ponekad i Nevena... Ili ne daj Bože Ana Spasojević... I onda će to da zvuči nekako. Jedva čekaju da ustanu i gaze po meni. Ona jadna ne zna ko joj želi dobro - ustao je Marko Osmakčić,
Odmah je skočio, strah ga da je da Viki nešto ne kaže. Druže, praviš od nje debila, te glupava, te jadna... - ubacila se Sandra Rešić.
Da nije debil, ne bi nas dovela u sr*nja. Da je inteligentna, ne bi me prevarila prva. Ja sam bio najkorektniji prema njoj, ona me je prevarila prva, imam puno pravo da budem ljut. Ali sam nakon svega to resetovao - istakao je Marko.
Viki je u svom stanju zbog sebe, ne zbog njega - ustao je Filip Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam u depresiji zbog Marka, imam svoje probleme neke - pravdala se Viki.
Viki, direktno da te pitam, da li je istina da si se Sandri poveravala da ti često ne bude do s*ksa, a Marku izlaziš u susret? - pitao je Darko.
Ja sam joj rekla da mi nije uvek do toga, to i Marko zna. Mi smo pre znali i po 3, 4 puta dnevno, sada je umanjeno, ja ne mogu. Imam ja malo problem sa komunikacijom - pričala je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Viki, imaš li orgazme sa njim svaki dan? - pitala je Rešićeva.
Da - odgovorila je Viki.
Važi - rekla je Sandra.
Evo, od tri puta, ima jednom ili dva puta. Da li ti je sad jasno, k*rvetino glupa? K*rvetino, ljubomorna si - pobesneo je Marko.
Evo, to si ti, ti si ženomrzac - poručila je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.