AKTUELNO

Haos!

Predstavnik sedme sile podigao je u emisiji "Pitanja novinara" Nevenu Savić i Lazara Čolića Zolu, kako bi sa njima porazgovarao o njihovom odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola, kako komentarišeš sve što se dogodilo? Sam si izjavio da Nevena ide od muškarca do muškarca? - pitao je novinar.
Svi su se pitali što ne ulazim u tu vezu. Čuo sam čak da je pokušala i sa Carem da ima odnos, da ga je molila da imaju odnos, ne znam zbog čega joj to treba, zbog čega se ponižava. Pravi od sebe ono što su mi govorili neki ljudi, čega sam se ja bojao. Ne mislim da je k*rva, ali ovi neki njeni postupci su, ne nemoralni, ali bezveze, toliki promašaj. Pala mi je u očima, nemam potrebu ni da je pogledam. Devojka je pokazala na šta je sve spremna, sve je palo u vodu što je o meni pričala. Na kraju se ispostavili kao istinito to što nisam hteo da uđem u odnos sa njom, mislim da je sada svima jasno da sam bio u pravu i da je bolje što nisam ušao u odnos. Previše sam crvenio i osećao se kao budala u životu, to mi nije potrebno - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva stvar, ja sam slobodna devojka i mogu da radim šta hoću. Što se Cara tiče, to je bio dogovor sa Đoletom, namerno sam to uradila, jer je Zola kao pričao da sumnja u mene. Mene ova tema ne zanima. Svi su osudili mene, a niko ne njega što je poljubio Deniz. Nije me branio od Mihića, a taj Krle je odmah prišao Mihiću i rekao mu da me ne vređa. Zola je osoba koja nikad nije prišla da me pita kako sam, a ja sam njemu uvek prilazila. Ja sam slobodna devojka, on se izjasnio da ne želi vezu, bila sam mu dobra samo za neke stvari. Sa Saletom nisam bila, nije me poljubio u usta - govorila je Nevena.
Prišao mi je čovek i rekla da si se ljubila sa Luksom, pa sa Krletom, pa si htela da napadneš Cara. Ima čovek koji je to video - dodao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva stvar, jesam popila to veče. Druga stvar, kad smo se Zola i ja poljubili, Čolak nas je zvao u Amneziju, Zola je prvi rekao da smo u vezi, ja sam rekla da čekamo zbog Miljane. Njemu je odgovaralo da budemo u vezi dok je Miljana bila tu, a čim je izašla, onda ne - rekla je Nevena.
Nevena, Sale Luks, Krle ili Zola? - pitao je novinar.
Za Luksa nema šta da biram, njega eliminišemo odmah. Krle je zaljubljen u mene, to svi znaju. Ja želim da budem sama, ali kada bih morala da biram, izabrala bih Krleta. On misli na mene, seti se da priđe, zagrli me. Krle je veći muškarac za mene - istakla je Savićeva.
Meni si si pričala da te smara. Razmišljao sam o svemu, da smo u vezi, možda bi se ponašala kako treba, a onda bi možda došla situacija kad bi se napila i vadila na to - rekao je Zola.
Ja sam se ponašala sasvim fino mesec dana, a nismo u vezi. Distancirala sam se od muškaraca, bila samo sa drugaricama - govorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Baš fino, kad si na onoj žurki gurala prste u usta. A ona se nije žalila tad na Deniz, nakon tog poljupca, imali smo intman odnos. To sa Deniz je bio šou. Devojka nije znala šta će, odlučila da ide na sve frontove, od 3 je opalila na dva, dokazala je u tim emocijama šta misli i koliko su stvari iskrene - zamerio je Zola.
Ja sam slobodna devojka, ti nisi za vezu, mogla sam da radim šta hoću - istakla je Nevena.
Zola, da li se sve vreme opireš zbog emocije prema Miljani? - pitao je novinar.
Imam ja emociju, ona nije prošla, ali nije to uticalo. Ja sam pokušao da stavim do znanja Neveni da treba da radimo na tome, ona nije mogla da izdrži, morala je da udari na tri fronta, zato što sam ja bio tri godine sa nekim i nisam čist zbog nekih stvari... Zbog toga je ona išla da dokaže da može na tri fronta, svaka joj čast. Njen najveći problem je što kad popije, ne zna kako se ponaša. Ja je bez ozbira na svega gotivim, ali devojka nije normalna kad popije - istakao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene ovo nije muškarac i to je to - rekla je Nevena.
A ti si prava žena, da se dovede kući i pravi uštipke - uzvratio je Zola.
Tebi možda nisam, Krletu jesam - istakla je ona.

Nevena je rekla da je zauvek završila sa Zolom, a on joj je poželeo 5 osoba sledeći put.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.