AKTUELNO

Evo kako je sve počelo!

U toku su nominacije, a Stefan Mihić naredni je komentarisao Dalilu Dragojević i Filipa Cara:

Kod Cara se sve zna, pitanje je samo koja će krajnja cifra biti. Jako mi je sada zanimljiv. Što se Dalile tiče, jako mi je žao što se ovo dešava, postala mi je jako draga. Mora da se distancira i od Filipa i od Dejana, treba da vreme pokaže kojim putem da krene. Poslaću Dalilu u izolaciju - rekao je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalilu ću zadržati ovog puta - rekao je kratko Gruja.
Što se Dalile tiče, sa njom sam u dobrim odnosima, postala mi je veoma draga, ne volim kad je u ovakvom stanju. Što se Filipa tiče, ne znam više ni sama, nekad me isprovocira, pa bih mu svašta rekla. Ne znam šta te devojke vide na njemu. Poslaću Cara - odlučila je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovim putem bih poslala Dalilu u izolaciju, da ima tamo mir koji je tražila - rekla je kratko Deniz.
Samo bih rekla da sinoćna situacija nije počela od Cara, nego je sve krenulo od piva, tu je krenula Dalilina frka sa Dejanom, tu je već Dejan dobio neki svoj napad. Tara je rekla Filipu da Dalila plače zbog njega, pa je on ušao i uhvatio Dalilu za bradu. Jovana je pokušala da skloni Filipa i da mu objasni da je sve zato što Jovana nema pivo. Ne treba da se vraća Dejanu, to je činjenica. Šta god da mu uradi, to je njemu davanje nade. Ne mogu da se ponavljam više. Dejan u suštini zna da od toga nema ništa, ali ne može da prihvati. Nije ona dužna da bude sa njim. Poslaću Filipa u izolaciju - govorila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga